ÇIKMIŞ ALES SORULARI

Geçmiş olsun nasıl geçti sınavın ?
Teşekkür ederim. Hiç sorma çok trajikomik bir durum yüzünden sınavım berbat oldu. Sınav başladıktan 10 dk sonra çok sıkıştım, lavaboya gitmeme izin de vermediler. O sıkışıklıkla sınavın sonunu nasıl getirdim bilemedim. Böyle rahatsız edici bir durum varken sorulara da odaklanamadım doğal olarak, ama eğer böyle bir şey olmasaydı güzel geçtiğini söyleyebilirdim çünkü sorular kolay geldi bana. Zorlanmadım. Ama malum durumdan ötürü yapabileceğimin yarısını yapabildim sanırım. Kötü oldu. Seninki nasıl geçti peki?

Teşekkür ederim. Hiç sorma çok trajikomik bir durum yüzünden sınavım berbat oldu. Sınav başladıktan 10 dk sonra çok sıkıştım, lavaboya gitmeme izin de vermediler. O sıkışıklıkla sınavın sonunu nasıl getirdim bilemedim. Böyle rahatsız edici bir durum varken sorulara da odaklanamadım doğal olarak, ama eğer böyle bir şey olmasaydı güzel geçtiğini söyleyebilirdim çünkü sorular kolay geldi bana. Zorlanmadım. Ama malum durumdan ötürü yapabileceğimin yarısını yapabildim sanırım. Kötü oldu. Seninki nasıl geçti peki?

aaa çok can sıkıcı bir durum stresten mi böyle oldu?

sözel1 iyi sözel iki sonunda süre yetmedi sayısal1 dende 20 soru yaptım sanırım 15 16 net çıkar
forumda bir kaç yerde sordum ama hiç cevap yazan yok sonuç ne gelir acaba çok merak ediyorum

aaa çok can sıkıcı bir durum stresten mi böyle oldu?

sözel1 iyi sözel iki sonunda süre yetmedi sayısal1 dende 20 soru yaptım sanırım 15 16 net çıkar
forumda bir kaç yerde sordum ama hiç cevap yazan yok sonuç ne gelir acaba çok merak ediyorum

hiç sorma beyondparadise ya bu olanı aklım almıyor, kaderin cilvesi işte tam sınav zamanında sen sıkışacak zamanı bul. altıma kaçırmamak için kendimi sıktığımdan sorulara odaklanamadım.

hiç sorma beyondparadise ya bu olanı aklım almıyor, kaderin cilvesi işte tam sınav zamanında sen sıkışacak zamanı bul. altıma kaçırmamak için kendimi sıktığımdan sorulara odaklanamadım.

Açıklandı
bana ea puanı lazım ben tuttum sözel 2 çözdüm sonradan açıklamalarda sözel2 ea dahil değil diye okudum oy oyyyy
dün bir buzdolabını boşalttım yedim sinirden
birde mülakatta torpil var yazmış herkes ona da gerildim

Birde e ales var 2 si başvurusu 20 si sınav sanırım ÖSYM sınav takviminden bakarsın senin için 2. bir şans olabilir

tanınma riskinden ötürü paylaşmaktan çekiniyorum, çok özür dilerim paradise, fakat benim de istediğim yüksek lisans bölümlerinin çoğu eşit ağırlık.

Benim bölüm işletme olunca bölümden tanınma riski sıfır oluyor rahatım :)
Neyse hakkımızda hayırlısı...

bu arada paradise sosyoloji yüksek lisans programı için en az kaç ea puanı gerekir bilgin var mı?

Gizlilik istiyorsan saygı duyarım tabi ki gücenmedim
Sosyoloji ilanlarına baktım desem yalan olur
eski İlanlarda ea 55 gördüm ama sosyolojiden sözel puanıyla da alan bölümler muhtemelen vardır
ben ilanları takip ediyorum yeni ilan gelirse yazarım

Gizlilik istiyorsan saygı duyarım tabi ki gücenmedim
Sosyoloji ilanlarına baktım desem yalan olur
eski İlanlarda ea 55 gördüm ama sosyolojiden sözel puanıyla da alan bölümler muhtemelen vardır
ben ilanları takip ediyorum yeni ilan gelirse yazarım
çok teşekkür ederim paradise. peki sosyal hizmetler hakkında bilgin var mı?

X