• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım...

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.148
3.140
248
31
Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...

Bu adamla bir gelecek düşünmüyorsun değil mi?
Yapma etme bence.
Bu arada kendi lise terk ben üni 3. sınıfım ailem buna sorun çıkaracaktı mesela. Bunu bile bile sevdim tüm yaptiklarina rağmen.. Bu sefer farklı olacak ben değiştim bak bi gel seni nasıl saricam sonsuzum ol diyor ona olan sevgimi kullaniyor hala.. Evet o adamdan bana es olmaz olamaz...

adam cinsellik teklif etmiş sonra seni aldatmış şimdide sana aşık olabileceğine inanıyor musun??
adam aşk değil uçkur peşinde..
sprite'dan acımasız gerçekler...:KK72:
2 kere aldatti hemde... Ben o aci gerçeklerin farkındayım ama salak gibi neden hala konuşuyorum gerekeni yapamiyorum anlamadim..

Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
yol ver..:KK14:

iki seçeneğin var ya sadistsin kendine acı vermeyi seviyorsun
yada daha dersini almamışsın bi iki kere daha aldatılmayı cinsel obje olarak görülmeyi bekliyorsun
ama bu gidişler iyi değil
kendini kullandırtma,kendine saygı duy ki karşındaki de sana saygı duysun
daha naapması lazım gerçekleri görmen için..

Evet yapmam gereken bu ama nasil yapicam kararlı oluyorsam iki gün sonra adamla konuşuyorum halbuki yazın ne kararliydim başım dikti.. Ne oldu da tekrar bunla konuşmaya başladım ben ne yapıyorum nasıl kurtulcam bu durumdan bilemiyorum benim ki saplantı boyutuna gelmiş sanırım...

iki seçeneğin var ya sadistsin kendine acı vermeyi seviyorsun
yada daha dersini almamışsın bi iki kere daha aldatılmayı cinsel obje olarak görülmeyi bekliyorsun
ama bu gidişler iyi değil
kendini kullandırtma,kendine saygı duy ki karşındaki de sana saygı duysun
daha naapması lazım gerçekleri görmen için..
Sadistlik var bende ya evet o da ayrı bi konu neyse. Dersimi aldigimi saniyordum güya. Bi bataklık içinde gibi hissediyorum içim daraliyor bazen onla tekrardan olmaz farkındayım ama irtibatı kesemiyorum..

Back