Merhabalar, Aslinda sadece derdimi anlatmak istiyorum Belkide fikir alabilirim.
2yildir evliyim 14 hafta once dogum yaptim. Dogumdan oncede esimle tartismalarimiz olurdu ( kilom, ev temizligi,ailesi ile konusmak) fakat Dogumdan sonra dahada çok olmaya basladi tartismalar. Onun laflarina karsilik verdigimde yada ters yaptigimda sinirleniyor.
Herzaman ailesi ile konusmami isterdi fakat ben istemiyordum sonra da neyse sorun yok ararm derdim fakat ailesi hep bi laf sokmalar,herseye karismalar bende mesafemi koydum hele hele Dogumdan sonra . ailenle sen konus ben istemiyorum konusmak dedigimde sinirden duvara yumruklar atma, nasl ailemle konusmasin( buna bide teyzeleri eklniyor.) düzelir sandim.
Dogumdan 5-6 hafta sonra vay efendim çok yiyorsun nezaman zayifklicksn, evi temizlemiyorsun (sezeryan oldum) hep bi kavga. En son dedim yeter yani böyle gidicekse ayrilalim ben sana katlanmak zorunda degilim, beni tehdit eti ölümle kac defadir da ediyor sonrasindada saka yaptim korktun mu. Adama cidi bise soyluyorum ciddiye aliyormu almiyormu bilmiyorum herseyi sakaya aliyor gibi bi hissim var. Biara bana sen anca dayak yersin laftan anlarsin tabi sorsan bunlar hep saka.
Neyse bi kac gün önce sözde esyalarini toplamis gidecek gitmedi ,oturup konustuk bana kalsa hic bir sorunumuz yok sen herseyi abartiosun.
Bazen vicdanen acaba ben mi abartiyorum diyorum yoksa gerçekten mi ruhhastasi.
Bosanmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum