• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Ben ilk bastan boyleydim ama hep zorluyordu yok onlarla konus yok soyle yok böyle ilk tmm dedim sonra baktim hep bi laf sokmalar,patavatsizlar bende iyce mesafemi koydum.
En son ailemin yanına gitim biraz gezmeye 1 haftalgna gitigmn 2nci gunu aradm annesini sonradan dedim ablam müsait olsun ararim biara. Eve dönmeden 3gun önce annemi ara vs dedi tmm müsait olunca aricam dedim tmm dedi sonra diger gun annesiyle kavga etmis ben aramiyorum diye , neymis annem demiş aramaya 5 dakasi da mi yok, yok ablan hic mi demiyor kaynanla konusayim. Yok eve gelme orda kal vs.
napacgm bilmyiroum, günlük agliyorum
Ay lütfen bosanin bu adamdan midem bulandi

Sizi evinize alacak aileniz var benim yok. Annem vefat eti, babamda böyle bir hata yaptım diye hic bir sekilde benle konusmaz ( cocuklarina gaddar) yani bugun desem ki bosanacgm o duysa gidp halay ceker. Bos gelmıyor fakat nasil isin icinden cikacagim bilmiyorum, Panik atagim tetikleniyor desem. Herkes hakliydi ve ben çok pismanim
E madem böyle bir durumun vardı ne diye çocuk için acele ettin de kendini köşeye sikistirdin? Telefonuna Kades yükle. Teyzen halan falan yok mu yanında kalabilecegin? Ablana gidemez misin? Abartıyor muyum diyorsun adamın elinde kalacaksın idrak edemiyor musun?

Kendi basini yaktigin gibi çocuğa da böyle baba verdin yazık günah ya. Olan olmuş artık anlat herkese her şeyi bilsinler. Mesajla itiraf ettir tehditleri vs kayda al.

Merhabalar, Aslinda sadece derdimi anlatmak istiyorum Belkide fikir alabilirim.

2yildir evliyim 14 hafta once dogum yaptim. Dogumdan oncede esimle tartismalarimiz olurdu ( kilom, ev temizligi,ailesi ile konusmak) fakat Dogumdan sonra dahada çok olmaya basladi tartismalar. Onun laflarina karsilik verdigimde yada ters yaptigimda sinirleniyor.
Herzaman ailesi ile konusmami isterdi fakat ben istemiyordum sonra da neyse sorun yok ararm derdim fakat ailesi hep bi laf sokmalar,herseye karismalar bende mesafemi koydum hele hele Dogumdan sonra . ailenle sen konus ben istemiyorum konusmak dedigimde sinirden duvara yumruklar atma, nasl ailemle konusmasin( buna bide teyzeleri eklniyor.) düzelir sandim.
Dogumdan 5-6 hafta sonra vay efendim çok yiyorsun nezaman zayifklicksn, evi temizlemiyorsun (sezeryan oldum) hep bi kavga. En son dedim yeter yani böyle gidicekse ayrilalim ben sana katlanmak zorunda degilim, beni tehdit eti ölümle kac defadir da ediyor sonrasindada saka yaptim korktun mu. Adama cidi bise soyluyorum ciddiye aliyormu almiyormu bilmiyorum herseyi sakaya aliyor gibi bi hissim var. Biara bana sen anca dayak yersin laftan anlarsin tabi sorsan bunlar hep saka.
Neyse bi kac gün önce sözde esyalarini toplamis gidecek gitmedi ,oturup konustuk bana kalsa hic bir sorunumuz yok sen herseyi abartiosun.
Bazen vicdanen acaba ben mi abartiyorum diyorum yoksa gerçekten mi ruhhastasi.
Bosanmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum
Bu manyaktan çocuksuzken boşanmayan çocukla hiç boşanmaz

Bir gün evladınız koynunuzda iken bu adam canınızı alır .Örneklerle dolu bir ülkede yaşıyoruz .Mezarlar bana bir şey yapmaz diyen kadınlarla dolu.Küçük bir çanta elzem eşyaları alın bebekle devlete sığının.Şartlar zor olsa da ölüm tehditleri ile yaşamaktan zor değil Yaşlı bir kadına bakıcılık yapar hem sığınacak yer hem çocuğunuzla devlet eliyle güvenli bir yer bulursunuz Evet herşey zor olacak ve hiç birşey kolay olmayacak ama tercihlerinizin sonucunu yaşamayı en iyi siz biliyorsunuz,hayatınızı da ancak siz isterseniz değiştirebilirsiniz...

2yildir evliyim 14 hafta once dogum yaptim. Dogumdan oncede esimle tartismalarimiz olurdu ( kilom, ev temizligi,ailesi ile konusmak) fakat Dogumdan sonra dahada çok olmaya basladi tartismalar. Onun laflarina karsilik verdigimde yada ters yaptigimda sinirleniyor.
Herzaman ailesi ile konusmami isterdi fakat ben istemiyordum sonra da neyse sorun yok ararm derdim fakat ailesi hep bi laf sokmalar,herseye karismalar bende mesafemi koydum hele hele Dogumdan sonra . ailenle sen konus ben istemiyorum konusmak dedigimde sinirden duvara yumruklar atma, nasl ailemle konusmasin( buna bide teyzeleri eklniyor.) düzelir sandim.
Dogumdan 5-6 hafta sonra vay efendim çok yiyorsun nezaman zayifklicksn, evi temizlemiyorsun (sezeryan oldum) hep bi kavga. En son dedim yeter yani böyle gidicekse ayrilalim ben sana katlanmak zorunda degilim, beni tehdit eti ölümle kac defadir da ediyor sonrasindada saka yaptim korktun mu. Adama cidi bise soyluyorum ciddiye aliyormu almiyormu bilmiyorum herseyi sakaya aliyor gibi bi hissim var. Biara bana sen anca dayak yersin laftan anlarsin tabi sorsan bunlar hep saka.
Neyse bi kac gün önce sözde esyalarini toplamis gidecek gitmedi ,oturup konustuk bana kalsa hic bir sorunumuz yok sen herseyi abartiosun.
Size iyi davranmayan kimseyle konuşmak, görüşmek zorunda değilsiniz. Eşinizin de sürekli bir şeyleri söyleyip sonra şaka yaptım demesi anormal ötesi bir durum. Olgunlaşamamış herhalde. Ayrıca şiddet içeren söylemler lafta kalmaz bir gün mutlaka gerçekleştirir. Boşanmak istiyorsanız böyle bir adamın direkt yüzüne söylemeyin. Bütün ayarlamaları yapın evden çıkın kendinizi güvenli bir yere alın sonra uzaktan, ya da yalnız olmadığınız bir ortamda söyleyin. Bu adam öyle bir anda her şeyi yapabilir, size zarar verebilir gibi görünüyor.

Ben ilk bastan boyleydim ama hep zorluyordu yok onlarla konus yok soyle yok böyle ilk tmm dedim sonra baktim hep bi laf sokmalar,patavatsizlar bende iyce mesafemi koydum.
En son ailemin yanına gitim biraz gezmeye 1 haftalgna gitigmn 2nci gunu aradm annesini sonradan dedim ablam müsait olsun ararim biara. Eve dönmeden 3gun önce annemi ara vs dedi tmm müsait olunca aricam dedim tmm dedi sonra diger gun annesiyle kavga etmis ben aramiyorum diye , neymis annem demiş aramaya 5 dakasi da mi yok, yok ablan hic mi demiyor kaynanla konusayim. Yok eve gelme orda kal vs.
napacgm bilmyiroum, günlük agliyorum
Kendisi senin aileni arıyor soruyor mu sürekli?

Böyle tipler için, elimde olsa yasa dışı bir ekip kurardım heralde. Kadına çocuğa gücü yeten acizleri, 2 3 tane sağlam adam karşısında görmek için.

Dayakla laf anlatacağını düşünüyormuş ya sabah akşam anladığı dilden egitilecekler.
İnsanın içindeki şiddet duygusunu körüklüyorlar resmen.

Eşin korkunç biri.Allah kurtarsın biran önce🙏

Size iyi davranmayan kimseyle konuşmak, görüşmek zorunda değilsiniz. Eşinizin de sürekli bir şeyleri söyleyip sonra şaka yaptım demesi anormal ötesi bir durum. Olgunlaşamamış herhalde. Ayrıca şiddet içeren söylemler lafta kalmaz bir gün mutlaka gerçekleştirir. Boşanmak istiyorsanız böyle bir adamın direkt yüzüne söylemeyin. Bütün ayarlamaları yapın evden çıkın kendinizi güvenli bir yere alın sonra uzaktan, ya da yalnız olmadığınız bir ortamda söyleyin. Bu adam öyle bir anda her şeyi yapabilir, size zarar verebilir gibi görünüyor.
Ona kalsa zorundayim. Bende anlamadim herseyi soyluyoe ediyor sonrada sakydi diyor ustune hic bise olmamis gibi davraniyor Bendede o tavri bekliyor ve ben tavrimi kurudugum icin yine kiziyor.

Degil ki bosanmayan.insanlarin tepkileri nasil olcak hersey korkutuyor beni
İşiniz varsa gerisi kolay
Tabi ne kadar aldığınız da önemli
Kira bakıcı karşılamaya yeter mi
Eğer bunlar evetse bence hiç insanların tepkilerini umursamayın
Bir iki gün konuşup sonra susarlar
Onun bunun tepkisi diye cehennemde çürümeyin

Böyle tipler için, elimde olsa yasa dışı bir ekip kurardım heralde. Kadına çocuğa gücü yeten acizleri, 2 3 tane sağlam adam karşısında görmek için.

Dayakla laf anlatacağını düşünüyormuş ya sabah akşam anladığı dilden egitilecekler.
İnsanın içindeki şiddet duygusunu körüklüyorlar resmen.
Çok haklisin.

İşiniz varsa gerisi kolay
Tabi ne kadar aldığınız da önemli
Kira bakıcı karşılamaya yeter mi
Eğer bunlar evetse bence hiç insanların tepkilerini umursamayın
Bir iki gün konuşup sonra susarlar
Onun bunun tepkisi diye cehennemde çürümeyin
Okadar haklisiniz ki, ben salak gibi hep düzelir dedim Belkide kendimi kandirmak istedim bu yoldan korktugum icin.

küsmeyi denediniz mi? kendi kendine kavga edemez. mahkum değilsiniz hiçbir şekilde. hiç kimse yoksa kadın sığınma evleri ve dernekler var. sosyal medyada insanlara yardım eden insanlar var ankara abisi gibi.

bizim kusurlarımız çok olsa da çok da güzel milletizdir. yalnız değilsiniz ve kimseye muhtaç ya da mahkum değilsiniz. güçlü olun. teknoloji çağında imkanlar ve seçenekler çok. siz bunları yaşamayı hak etmiyorsunuz. kırıldığınızda tavır koyun. ucu şiddete varmıyorsa düzelmeden size duygusal olarak ulaşamayacağını anlamalı.
Evet sonra küstügum icin sinirleniyor. Kaç gündür iyce mesafemi koydum yataga bile almadim budefa yine kötü ben oldum, yine ben huzursuzluk yaratiyor oluyorum .

sığınma evıne git inan oralar iyi değil diyorlar ama kimse canına kast etmez . bundan da şikayetcı ol elinde mesaj falan varsa silme seni öldürme tehditlerine dair çocuğa da zarar verir bu ruh hastası . Görüyoruz tv lerde haberlerde çocuklarına zarar verenleri de asla yapmaz denilenler yaptı sakın asla yapmaz deme insanın dilindeki kalbindendir bir söyler iki söyler üçüncüye uygular . Kendınden vazgectıysen çocuğuna hak görme bu hayatı kurtar onu
Nasil guzel soyledin „ insanin dilindeki kalbindedir“. Malesef hic bir ispatim yok.

Öldürürüm demek ne zaman şaka oldu bildiğin tehdit bu başka bir şey değil. Tüm tartışmalar anlaşılır ama duvar yumruklayan adam, bir gün sizi yumruklayacak boşanırım dediğiniz de sizi ölümle tehdit edecek. Bence siz bu adamı hafife alıyorsunuz.

Doğum yapalı 1 yılı geçti hala atamadığım kilolarım var. Kolay değil hemen eski haline dönmek. Hormonların değişiyor, uyku düzenin değişiyor, yeme-içme döngün değişiyor. kKısacası hayatında her şey değişiyor. O kocan olacak adam çok beklentiye girmesin. Bence sen de düzelir diye çok beklentiye girme, şutla gitsin. Bebeğinle yaşa hayatını.

Back
X