Çıkmazdayım

Çok doğru söylüyorsunuz,çok teşekkür ederim. Bakalım, inşallah hayırlısı olacak bizim için.

Ben mi yanlış biliyorum müdür olunca idareci olmuyor musunuz? Yapmasanız temizlik bulaşık gibi işleri elemanları yönlendirseniz mecbur musunuz yoksa sizin tez canlılığınız mı?

Vallahi sizi okadar iyi anlıyorum ki benim eşim normalde turizmci formasyon alıp ögretmen de olmasına rağmen alanında çalışmıyor böyle lanet bir düzen görmedim hayatımda hak hukuk adalet asla olmayan bir meslek sezonda canınız çıkar rahat etmek için genel müdür falan olmak lazim heralde bir bayan için çok zor heleki çocuk düsünüyorsunuz telef olur yavrucak büyüyene kadar benim önerim hakkınız varken istifa edin çalışmak zorunda kalırsanız farklı bir sektörde ilerleyin sırf katkı olsun diye eahat bir işte calisin ... bebeğiniz büyüdükten sonra sahalara dönecekseniz dönün derim turizmciler yattığı yerde kaliyor yorgunluktan. bu sktörde bebek büyütmek gercekten imkansiz gibi birsey

O kadar güzel kariyere cv gören neden kaçsın ki. Bulunduğun yerde iş imkanı kısıtlıymış zaten
Tek maaşlada baya zorlanırsınız ama bi bebeğin olsun buna değer
Bende eşin gibi çık gitsin diyorum

Ay ne sabırlısın kız. Ben çoktan kovulmuştum . Bordo bereli yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…