- 29 Mayıs 2021
- 3
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Findikcik6
-
Öncelikle duanı eksik etme canım. Bende öğretmenim ama başka bir sektörde çalışıyorum. Evde beklemekle olmuyor maalesef iyice bu alıyor insan. Sende başka bir sektörde çalışmaya başla çevre edin. Elinde bir bileziğin daha olsun. Ülkece sıkıntıdayız. Hangi mezun kendi bölümünde çalışıyor ki. Mağazaya falan gir illa atanmak için bekleme. Yine de sınavlarını ihmal etme diyicem ama torpilin yoksa biraz zor. Başka işte mutlu olmaya bak kendi paranı kazanınca zaten mutlu olursun.Herkese merhaba 23 yaşındayım. 3 sene önce üniversiteden mezun oldum önlisans mezunuyum kpss çalıştım. Puanım 85 üstü ama atanamıyorum... Çok kötü hissediyorum bölümümden alım yok açıklama yok başka bölüm deniyorum ama mülakata bile çağrılmadım daha. Psikolojim bozuldu depresyona girdim resmen hiçbir şey yapamıyorum. Özelde işe girdim çıktım... Hayatı akışına bırakamıyorum geceleri uyuyamıyorum. Tekrar sınav stresi çekmek yeniden hazırlanmak çok zoruma gidiyor. Nasıl tekrar hayata bağlanacağım bilmiyorum çevremde bu durumu sorgulayan kişiler de var iğneleyici şekilde konuştukları için mesafe koydum ama aileden olan kişiye mesafe koyamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki. Gerçekten bu mu derdin diyecek olanlar için evet bu derdim ve bu süreç beni çok yıprattı. En kısa zamanda atlatmak, motive olmak için tavsiye istiyorum ya da güzel bir dilek, dua...
Teşekkür ederim mesajlar için. Çok haklısınız ama insanlar puanıma bile inanmıyor 1 yıldır bekliyorum yalan söylediğimi düşünenler bile oldu... Kendime yetemiyorum artık o yüzden destek almam şart olduUlkemiz gencleri hepimizin sorunlari ayni gercekten bumu derdin diyecekler paralel evrende yasiyorlardir merak etme
Bende ozel sektorde surunuyorum ondan nasil teselli etsem seni bilemedim kendini gelistirmekten yabanci dil kpss gibi şıklardan baska secenegimiz yok bence. Allahim kalbine ferahlik versin
Bende sizin yaşınızda sizin gibi önlisans bir bölüm okumuştum 80 puan almıştım ama bölümümden hiç bir atama yoktu. Bende tekrar üniversite sınavına girdim ve ataması güzel olan bir öğretmenlik bölümü okudum mezun oldum bu yıl ve şu an KPSS çalışıyorum atamaları iyi bölümümün ama ben o puanı alabilirmiyim bilmiyorum tabi ki. 85 puan aldığınıza göre bilgi birikiminiz şu an çok iyi. Bilgileriniz sizden gitmeden bir üniversite sınavına girin derim zaten ataması güzel olan sayılı bölüm var. Onlardan birini yazıp okusanız. Ama çok zor bi karar biliyorum benim de ailem istemedi çevrem tuhaf karşıladı bitirmişsin daha ne okulu dediler ama ben dinlemedim kimseyi. Yada puanınızın süresi dolmadan açıktan alımlar oluyor onları mutlaka takip edin.Herkese merhaba 23 yaşındayım. 3 sene önce üniversiteden mezun oldum önlisans mezunuyum kpss çalıştım. Puanım 85 üstü ama atanamıyorum... Çok kötü hissediyorum bölümümden alım yok açıklama yok başka bölüm deniyorum ama mülakata bile çağrılmadım daha. Psikolojim bozuldu depresyona girdim resmen hiçbir şey yapamıyorum. Özelde işe girdim çıktım... Hayatı akışına bırakamıyorum geceleri uyuyamıyorum. Tekrar sınav stresi çekmek yeniden hazırlanmak çok zoruma gidiyor. Nasıl tekrar hayata bağlanacağım bilmiyorum çevremde bu durumu sorgulayan kişiler de var iğneleyici şekilde konuştukları için mesafe koydum ama aileden olan kişiye mesafe koyamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki. Gerçekten bu mu derdin diyecek olanlar için evet bu derdim ve bu süreç beni çok yıprattı. En kısa zamanda atlatmak, motive olmak için tavsiye istiyorum ya da güzel bir dilek, dua...
Hepimiz bu hayatta birseylerle sinaniyoruz Sizin de sınavınız bu demek ki..siz elinizden geleni yapıyorsanız gerisi Allah'ın taktiridir..bunu unutmayın nasipten öte yol yok.. hem hayat sürprizlerle dolu..kim bilir size nasıl bir sürpriz hazırlıyor.. canınızı sıkan kişilere gelince ben bu dünyanın ikiye ayrıldığını düşünüyorum iyiler ve kötüler.. maalesef buna çok acı ve kabullenmesi zor ki çok yakınlarımız da dahil..o yüzden canınızı sıkmayın her şey sizin elinizde olsaydı alır kalemi istediğiniz gibi yazar yönetir oynardınız değil mi?Herkese merhaba 23 yaşındayım. 3 sene önce üniversiteden mezun oldum önlisans mezunuyum kpss çalıştım. Puanım 85 üstü ama atanamıyorum... Çok kötü hissediyorum bölümümden alım yok açıklama yok başka bölüm deniyorum ama mülakata bile çağrılmadım daha. Psikolojim bozuldu depresyona girdim resmen hiçbir şey yapamıyorum. Özelde işe girdim çıktım... Hayatı akışına bırakamıyorum geceleri uyuyamıyorum. Tekrar sınav stresi çekmek yeniden hazırlanmak çok zoruma gidiyor. Nasıl tekrar hayata bağlanacağım bilmiyorum çevremde bu durumu sorgulayan kişiler de var iğneleyici şekilde konuştukları için mesafe koydum ama aileden olan kişiye mesafe koyamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki. Gerçekten bu mu derdin diyecek olanlar için evet bu derdim ve bu süreç beni çok yıprattı. En kısa zamanda atlatmak, motive olmak için tavsiye istiyorum ya da güzel bir dilek, dua...
Herkese merhaba 23 yaşındayım. 3 sene önce üniversiteden mezun oldum önlisans mezunuyum kpss çalıştım. Puanım 85 üstü ama atanamıyorum... Çok kötü hissediyorum bölümümden alım yok açıklama yok başka bölüm deniyorum ama mülakata bile çağrılmadım daha. Psikolojim bozuldu depresyona girdim resmen hiçbir şey yapamıyorum. Özelde işe girdim çıktım... Hayatı akışına bırakamıyorum geceleri uyuyamıyorum. Tekrar sınav stresi çekmek yeniden hazırlanmak çok zoruma gidiyor. Nasıl tekrar hayata bağlanacağım bilmiyorum çevremde bu durumu sorgulayan kişiler de var iğneleyici şekilde konuştukları için mesafe koydum ama aileden olan kişiye mesafe koyamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki. Gerçekten bu mu derdin diyecek olanlar için evet bu derdim ve bu süreç beni çok yıprattı. En kısa zamanda atlatmak, motive olmak için tavsiye istiyorum ya da güzel bir dilek, dua...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?