Size hak veriyorum Fakat annem kızıma çok düşkün ve ben asla sen bak demedim.işe geri döndüğümde bakıcı tutmak niyetindeydim ama annem istemedi ben de ev işlerine yardımcı tuttum daha fazla yorulmasın diye ama yine de yemeğinizi ben yapıcam dedi.durum annemin bakması veya bakamamıştı değil,eşimin nankör be bencil olması
Bu mesaj içeriğiniz baştan aşağı yanlış.
Belki incinebilirsiniz ama bakış açınızı genişletmek için yazacağım, şimdiden affola.
Annem bakıcı istemedi ne demek?
Sizin eşinizle ortak evladınızı kimin yetiştireceğine bilmem kaç km ötede ve sadece sizin anneniz olan biri mi karar veriyor?
Ne hakla?
Sizin fikriniz, eşinizin isteği, çocuğunuz için iyi olan yok mu da dış kapıdaki anne ‘ben bakarım’ diyor ve siz kabul ediyorsunuz?
Bu durum bana dayatılsa eşim tarafından veyahut ‘annem böyle istemedi’ gibi bir cümle duysam feci kavga çıkarırım, bu ilk mesele.
İkincisi, eşiniz sadece kira ve okul taksiti öderken, o evde ne pişeceğine karar veren ve çocuğuna bakan bir kayınvalide varken, aile olarak hissetmemesi çok normal.
Siz adamı direkt dışlamışsınız, işinize gelmiş ya da şartlar böyle diyelim ama aşırı aşırı yanlış.
Adam el bebek gül bebek kafasına göre yaşıyor, işleri, sorumlulukları başkaları tarafından hallediliyor, oh ne güzel dünya!
Sonuncu olarak, maaşını vs eve harcayan yine sizsiniz.
Para nereye gitti belli değil diyorsunuz, annemin bakması meselemiz değil diyorsunuz ama o iş öyle değil.
Adam sizinle evlilik bağı altında çocuk dahil hiçbir sorumluluk taşımıyor.
Ve bunları yapmadığı için veyahut yapmasına izin bile vermeden siz ve aileniz devreye girdiği için de bu böyle olabilir.
Kalkıp bir de annenize laf ediyor, hasta babanız yalnız, anneniz gündelikçi gibi evinizde çalışıyor, kocanız bir halta yaramıyor vs.
Gerçekler bu kadar net, siz bu işin neresindesiniz?
Bana herkese uymaya çalışan, tatsızlık çıkmasın diye ses etmeyip sürekli tolere eden ve eksiği fazlaca eforla kapatmaya çalışan kişi gibi geldiniz.
Yanlış mıyım?