Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin bizim mal kiracı da eniştesinden borç alıyor ( eniştesi bize yakın esnaf . Kefil olan enişteydi ) evden çıkıyor anahtarı da bırakıyor eniştesine bize versin diye. Eniştesi de bunun borcuna karşılık bir tane hayat kadınına evi kiraya veriyorArkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim.Sizofrenik bir kiracı komşumuz var. Adam hem izleyerek hem sözleriyle taciz ediyor.Bu konu hakkında aile ve sosyal politikalar bakanlığından yardım alabilir miyim bilgisi olan var mı
Arkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim.Sizofrenik bir kiracı komşumuz var. Adam hem izleyerek hem sözleriyle taciz ediyor.Bu konu hakkında aile ve sosyal politikalar bakanlığından yardım alabilir miyim bilgisi olan var mı
Hiç bişey yapmıyor anca telefondan çık diyor ne yapabilirim ben , 2 senedir oturuyorKaç yıldır o evde oturuyor? Ev sahibi tahliye için işlem yaptı mı? İhtar çekildi mi?
Arkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim.Sizofrenik bir kiracı komşumuz var. Adam hem izleyerek hem sözleriyle taciz ediyor.Bu konu hakkında aile ve sosyal politikalar bakanlığından yardım alabilir miyim bilgisi olan var mı
Hiç bişey yapmıyor anca telefondan çık diyor ne yapabilirim ben , 2 senedir oturuyor
Sizin bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum ya ya da ben bilmiyorum.
Annemle babama diyorum sürekli ben yokken yapıyor.Onlar da panikten aklına gelmiyorEğer elinizde delil falan bir şey olsaydı dava açıp çıkarırdınız
Konunuzu hatirladim, kamera ile kendisini takip ettiğini söyleyip sizin kapiniza dayanan komşu değil mi,şu aşamada kamera taktirsaniz karşı taraf kendini haklı bile çıkarır.Annemle babama diyorum sürekli ben yokken yapıyor.Onlar da panikten aklına gelmiyor
Bişey çıkmaz ordan dediler şimdi bir arkadasim da aile ve sosyal politikalar bakanlığından kadinalr şikayet etsin dediKonunuzu hatirladim, kamera ile kendisini takip ettiğini söyleyip sizin kapiniza dayanan komşu değil mi,şu aşamada kamera taktirsaniz karşı taraf kendini haklı bile çıkarır.
Bütün apartman imza toplayıp direkt savcılığa suç duyurusunda bulunun derim.
Çıkmaz olur mu çıkar apartman huzurunu bozan kişi ev sahibi bile olsa atılıyor artık siz imza toplayıp direkt savcılığa şikayet edin.Bişey çıkmaz ordan dediler şimdi bir arkadasim da aile ve sosyal politikalar bakanlığından kadinalr şikayet etsin dedi
Gerçekten mi kime desek ordan bişey çıkmaz uzun sürer vırt zırt diyolar insanın umudunu kırıyorlar adlı tatil yakın işlem yaparlar mı peki kusura bakmayın bu süreçlerin çok çok acemisiyim bir de direkt savcıya şikayette bulunabiliyor muyuzÇıkmaz olur mu çıkar apartman huzurunu bozan kişi ev sahibi bile olsa atılıyor artık siz imza toplayıp direkt savcılığa şikayet edin.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına neden şikayet edilecek peki orasını pek anlayamadım bence orası değil sizin şikayet etmeniz gereken yer.
Evet bulunursunuz,dilekçe ve toplanan imzalarla tabi delil de isterler ama bir şekilde halledersiniz (size saldırdığı anda cep telefonuna filan Çekin kamera taktirmadan)adliyede yardımcı olurlar zaten siz vakit kaybetmeyin dilekce ve imzalarla şikayetçi olun evet süreç uzun olabilir bunu bilemeyiz kisada olabilir adliyenin yoğunluğuna göre değişir .Gerçekten mi kime desek ordan bişey çıkmaz uzun sürer vırt zırt diyolar insanın umudunu kırıyorlar adlı tatil yakın işlem yaparlar mı peki kusura bakmayın bu süreçlerin çok çok acemisiyim bir de direkt savcıya şikayette bulunabiliyor muyuz
Ay ne pislik insanlarmış, Allah bildiği gibi yapsın onlarıAllah sabır versin bizim mal kiracı da eniştesinden borç alıyor ( eniştesi bize yakın esnaf . Kefil olan enişteydi ) evden çıkıyor anahtarı da bırakıyor eniştesine bize versin diye. Eniştesi de bunun borcuna karşılık bir tane hayat kadınına evi kiraya veriyor
Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederimEvet bulunursunuz,dilekçe ve toplanan imzalarla tabi delil de isterler ama bir şekilde halledersiniz (size saldırdığı anda cep telefonuna filan Çekin kamera taktirmadan)adliyede yardımcı olurlar zaten siz vakit kaybetmeyin dilekce ve imzalarla şikayetçi olun evet süreç uzun olabilir bunu bilemeyiz kisada olabilir adliyenin yoğunluğuna göre değişir .