Göz Makyajı çıkmayan kaşlarım :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

ilknurka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
8
3
1
arkadaşlar küsen kaşlarıma badem yağını denedim çıkması için fakat fark etmedi sarımsağı denedim o da cildim hassas olduğu için kızarıklık ve sivilcelenme yaptı (( sizin tavsiye edebileceğiniz etkili bir yöntem var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

Son düzenleme:
Nasıl yani hiç kaşınız yok mu ? Daha gür çıksın diye mi yapıyorsunuz .

kaşlarım var tabiki :) ama küstü çıkmıyorlar ve çok inceler rahatsızım bu durumdan

kaşlarım var tabiki :) ama küstü çıkmıyorlar ve çok inceler rahatsızım bu durumdan
HİNT YAĞI, terramycin ya da karanfil benim bildiğim yöntemler
karanfil ve hint yağını yeni başladım denemeye ama terramycin işe yaramadı bende ama yarayanlar varmış bi deneyebilirsin

geçen gün forumda bir arkadaş bişey paylaşmıştı
karanfili ateşe tuttuktan sonra kaşına sürüyormuşsun hem kaş çıkarıyormuş hem de rengini belirginleştiriyormuş

kaş farı sür çıkmıyorsa hiç belli olmuyor. flormarda kaş rengin nasılsa ona göre farlar var bide fırçasını al bende kullanıyorum çok işe yarıyor hiç belli olmuyor

Mavala double lash tavsiye ederim.

Zeytin yagi gurlestirir diye biliyorum ben. Hatta kirpikleri ve saçları da hem gurlestirip hem uzatıyor deneyin isterseniz

Tesekkur ederim kizlar insan birseye takmasin iste boyle ugrasmakta kotu aslinda ama onerilerinizi degerlendirecegim :)

Tesekkur ederim kizlar insan birseye takmasin iste boyle ugrasmakta kotu aslinda ama onerilerinizi degerlendirecegim :)
ben de acayip taktım herşeyi deniyorum
terramycin i,şe yaramadı
sarımsak alerji yaptı
şimdi karanfil ve hint yağına başladım
bakalım inşallah işe yarar

bende badem yağı hiç işe yaramadı ayrıca baş ağrısı yapıyordu. terramycin çok iyi geldi.küstürmeden tedbir almak gerekiyormuş.

denedin mi?
ne kadar zamanda faydasını gördün denediysen?
bi de kaşların küsmüş müydü yoksa dökülmeler başladığı anda mı uyguladın
denedim 1 aya kadar sonuc aldım ben hıc yoktu kaslarım sımdı varr.. kas kalemı kullanmayın bana kuafor kas kalemı kullandıgım sıralarda soyledı dokuyor dedi ve karanfılı onerdı yakıp soguyunca yaptım her gun gayet cktı sımdı. kusme değilde azdı benım kaşlarım .. yanı kndımı bıldım bılelı az

ya çok umutlandım şimdi, inşallah bende de işe yarar teşekkür ederim cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…