HİNT YAĞI, terramycin ya da karanfil benim bildiğim yöntemlerkaşlarım var tabiki :) ama küstü çıkmıyorlar ve çok inceler rahatsızım bu durumdan
ben de acayip taktım herşeyi deniyorumTesekkur ederim kizlar insan birseye takmasin iste boyle ugrasmakta kotu aslinda ama onerilerinizi degerlendirecegim :)
katılıyorum karanfıl cok ıse yarıyorgeçen gün forumda bir arkadaş bişey paylaşmıştı
karanfili ateşe tuttuktan sonra kaşına sürüyormuşsun hem kaş çıkarıyormuş hem de rengini belirginleştiriyormuş
denedin mi?katılıyorum karanfıl cok ıse yarıyor
ben de acayip taktım herşeyi deniyorum
terramycin i,şe yaramadı
sarımsak alerji yaptı
şimdi karanfil ve hint yağına başladım
bakalım inşallah işe yarar
teşekkürler size de iyi şanslar :)Bu zorlu maratonda sizede başarilar dilerim :)))))))
denedim 1 aya kadar sonuc aldım ben hıc yoktu kaslarım sımdı varr.. kas kalemı kullanmayın bana kuafor kas kalemı kullandıgım sıralarda soyledı dokuyor dedi ve karanfılı onerdı yakıp soguyunca yaptım her gun gayet cktı sımdı. kusme değilde azdı benım kaşlarım .. yanı kndımı bıldım bılelı azdenedin mi?
ne kadar zamanda faydasını gördün denediysen?
bi de kaşların küsmüş müydü yoksa dökülmeler başladığı anda mı uyguladın
ya çok umutlandım şimdi, inşallah bende de işe yarar teşekkür ederim cevabın için :)denedim 1 aya kadar sonuc aldım ben hıc yoktu kaslarım sımdı varr.. kas kalemı kullanmayın bana kuafor kas kalemı kullandıgım sıralarda soyledı dokuyor dedi ve karanfılı onerdı yakıp soguyunca yaptım her gun gayet cktı sımdı. kusme değilde azdı benım kaşlarım .. yanı kndımı bıldım bılelı az
terramycin göz merhemini mi, deri merhemini mi kullandınız?bende badem yağı hiç işe yaramadı ayrıca baş ağrısı yapıyordu. terramycin çok iyi geldi.küstürmeden tedbir almak gerekiyormuş.
rica ederım :)))ya çok umutlandım şimdi, inşallah bende de işe yarar teşekkür ederim cevabın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?