• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ciklet pembesi saç rengi

tartışan yok canım..kıza yardımcı olduğumu okumuşsundur zaten..madem herkes fikrini söylüyor bende söyledim..

önce saçınızın rengini açıcakları için baya bi zarar görcek
ikincisi ise tahminim o renk 1 hafta gider sonra akar vede sürekli boyatmanız gerekicek
neden aynı olmamak için pembe olsunki yada aynı olmamak için uğraş veresiniz
sizin kişiliğiniz ayrı olsun yeter şekil önemlimi ?

Beerrrbatt bir renk yaa bak şarkıcı Lily Allen ile pembe saçını tekrar kumral yapmış :s
hastalıklı gibi görünürsün söylim :)

bencede hane yener şampuan boya kullanıyor öyle yapabilirsin birde boyanı yapınca resimlerini eklersen sevinirim

o boyalardan türkiyede bulunsa bende yapcam ama bulamıyorum...boyatıp saçımı öldürmemden iyidir.
gurbaa prenses o dediğin boyaların nerde satıldığını biliyormusun ?

o boyalardan türkiyede bulunsa bende yapcam ama bulamıyorum...boyatıp saçımı öldürmemden iyidir.
gurbaa prenses o dediğin boyaların nerde satıldığını biliyormusun ?

canım ben geçen gün "for you" da gördüm
böle genelde kozmetik üstüne bi yer
fakat heryerde var mi bilmiyorum
üstelik saglık bakanlıgından onaylıymış bu kopuk boyalar
8-10 yıkamaya kadar dayanıklıymış.
8bucuk yetele gibi bişiydi fiyatı CADIARZU

benım kızım 17 yasında boyle bırsey yapsa acık soylım saçını basını yolarım onun Kötü Kazen

:roflol::roflol:Şeniz
benim sacım lise hazırlıktan üni.1e kadar hep abidik gubidik renk doluydu
kimi yeri mavi siyah, kimi yeri sari, kimi yeri kızıl, kimi yeri karamel :icecream:
annem söz geciremezdi babamın yanında da hep toplardım saçlarımı bant yada bandana takardim falan :lepi:
okul müdürü kaç defa kapidan geri cevirdi sayisini Allah bilir
sonra büyüdüm aklım basıma geldi :icecream:
ama o donemler gercekten annem resmen sinir krizleri geciriyodu saclarimi gördükce :icecream:

:roflol::roflol:Şeniz
benim sacım lise hazırlıktan üni.1e kadar hep abidik gubidik renk doluydu
kimi yeri mavi siyah, kimi yeri sari, kimi yeri kızıl, kimi yeri karamel :icecream:
annem söz geciremezdi babamın yanında da hep toplardım saçlarımı bant yada bandana takardim falan :lepi:
okul müdürü kaç defa kapidan geri cevirdi sayisini Allah bilir
sonra büyüdüm aklım basıma geldi :icecream:
ama o donemler gercekten annem resmen sinir krizleri geciriyodu saclarimi gördükce :icecream:

valla bilemiyorum gurbaacım fisfisfis
annesi tesetturlu,kızı çıklet pembesı saç rengıyle gezecek yanımda:1shok:
allah gostermesın bana cok ters bı durum
:1ninca:

ben de 19 yaşındayım 2 senedir saçlarımı pembe ve kırmızının her tonuna boyattım. gerçi ben sadece yarısını boyatıyordum (yani uçlardan itibaren bi 10-15 cm ini). çünkü ben de herkesle aynı olmaktan nefret ediyordum. gel gelelim ben odtüye başladım, (başladığımda saçları kırmızı, turuncu, pembe renkte olanlar parmakla gösterilecek kadar azdı) ortalık birdenbire benim saç rengimde saçı olan kızlarla doldu. bir ara saçım çok canlı bir kırmızıydı, herkes kıpkırmızı oldu, kırmızıyla pembe arası bir ton vardı çok tatlı bir renkti, o renge boyattım haydaa bir sürü kız o renge boyattı, sonunda gidip pembeye boyattım (benimki biraz koyu pembeydi yıkattıkça açılıyordu) bu sefer de millet gidip o renge boyatmaya başladı. en çok sinir olduğum tarafı da (bizim okulun bir sitesi var, orada profilimde resimlerim vardı ve kimlerin resimlerine baktığını görebiliyordum) kızlar resimlerimi inceleyip gidip saçlarını aynı benimki gibi katlı kestiriyor sonra da aynı benimki gibi yarıdan boyatıyorlardı. yani hiçbir anlamı kalmamıştı benim için, yine herkesle aynıydım. bir de tv de nezin saçlarının uçlarını kırmızıya boyattığını görünce işin zevki iyice kaçtı:) saçlarımı kahverengi veya sarının tolarına boyatmak ümidiyle kuaföre gittim, saçlarım çok yıprandığı için ( e kolay mı 2 senedir bir sürü işleme maruz kalmışlardı ve hem uçları saman gibi görünüyordu hem de artık boya tutmuyordu) kuaför saçlarımın boyalı kısımlarını kesti ve şu anda ense hizamda saçlarım var, entele kullanmaya başlayacağım uzatmak için:)

yani saçlarım çok yıprandı, ayrıca bu renklerin bakımı çok zordur, boyanın markasına göre en az 2-4 haftada bir kuaföre gidip yeniden boyatman gerekir (işin maddi kısmı da cabası), banyo yaparken sıkıntı çekersin saçının bütün boyası akıp gitmesin die uğraşmak zorunda kalırsın, saçların kıvırcık falan değilse fön çektirmeden bir şeye benzemez (neyse ki saç düzleştiricisiyle ben bu işi hallediyordum). ayrıca zamanımın çoğunu odtü'de yerleşkenin içinde geçirirken iyi de tutup da mesela bir kızılaya gitmeye kalksam herkes bana bakar, bütün abazalar laf atar falan filan... eğer bunlar senin için önemli değilse kimsenin ne dediğine bakma canım git boyat, nasıl olsa birgün hevesin geçiyor. ben saçımı boyatmak istediğimi anneme söylediğimde "tamam canım boyatalım, daha gençsin bu yaşlarda her şeyi dene, ilerde nasıl olsa yaşın da bulunduğun ortam da müsayit olmuyor, şimdiden hevesini alırsın ilerde aklın kalmaz" demişti. şu anda da hevesim tamamen geçti:):):)

bu herkesten çok farklı olma çabası nedir hiç anlamam he.
ayrıca bitek saçla oluyosa bu farklılık süpermiş yani
arkadaşlar bence fikirlerinizle ve hayata bakışınızla herkesten farklı olmaya çalışın.
ama pembe saçı seversiniz o ayrı.bazılarına çokta yakışır

aslında haklısın... ben zaten fikirlerim ve hayata bakış açımla farklı olduğumu düşünüyordum:) ama yine de seni sadece 1 kez görenlerin bile hemen hatırlaması, ya da bütün sınıfı 10 dakika gören hocanın bir dahaki derste senin ismini hatırlaması fena da olmuyor... yine de dediğim gibi bulunduğun ortam çok önemli eğer o renk abes kaçmıyorsa ne ala ama aşırı ilgi çekeceğin bir ortamsa çok hoş olmaz...

eh zaten artık saçlarım daha sıradan bir renkte olduğuna göre, yine iş sadece kişiliğe düşüyor;)

Fikrim budur arkadşlar bence bu bizim kültürümüze uygun değil
bi sakıncası var mı? fikri mi belirtmemin
fikrimi eliştirmeyin çünkü ben yorum yaptım konu açmadım :kahve:
tekil takılın mümkünse ..:icecream:

Sevgili iremsu,ilk mesajlarını anladım da neden bu kadar taktın ve uzattın bu konuyu..kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
Gerek yok ki ..:mymeka:

Konuya gelelim.Tatlım yaşın daha çok genç,biz yapma desek de yapacaksın.Ancak gördüğün gibi kimse memnun kalmamış sonuçtan.Sen bu konuyu tekrar düşün bakalım.:kahve:

pembe yeşil mor bu tarz renkleri tuturmak için saçını platine kdr açıolar hatta beyaza yakın oluyo we üstüne istdeğin rengi boyuyolar ama 2 hafta kdr kısa bi sürede akıo we geriye çok iğrenç yeşilimsi beyazımsı bi renk kalıo ya sürekli boyatıcaksın ya da üstüne koyu birenk boyayıp kapatmaya çalışıcaksın ama saçların mahfoluo ben de bi zamanlar boyatmıştım gençlik iştekaydirigubbakcemile2

Back