Saç Rengi ve Saç Boyama ciklet pembesi saç rengi

geylani.91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
42
0
96
33
İstanbul
slm herkese ben saçımı ciklet pembesine boyatmak istiyorum saçımın gerçek rengi koyu kumral şuan boyalı ve koyu turuncu rengindeler.diğer insanlarla aynı olmaktan nefret ediyorum bu yüzden saçımı pembeye boyatmak istiyorum belki ciklet pembesi diğil de koyu pembe de olabilir aranızda saçını bu tarz renklere boyamış olan veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum pleasee:lepi:

ahhh ahhh çok isterim ama o kadar cesur degilim canım
hande yenerinkinden galiba dedigin pembe
süper bi renk bence
teninde bayazsa cok tatlı olur
boyatırsan mutlaka koy resmini tamammı :)

Son düzenleme:
evet ben de o dedigin pespembe şeker pembesimi desem yoksa cikletmi herneyse boyattım ve cok ilginç karsılandı dışarıda nerdeyse gezemez oldum zaten 2 haftada saçım aktı ve garip saçma sapan bir renge döndü arkadasım ben pişman oldum hemn aktı yaptıgıma deymedi birde dipler cıktımı ohoo yenisinşi yaptırdım 2 haftada oda akınca turuncaya döndü derken garip bir renk daha falan filan çok pişman oldum güzelim sacımım mahvoldu vede yıprandı bence yaptırma derim ben yinede sen bilirsin janım

canım saçının rengini oldukça açık boyaman gerek. açık bır sarı en az. daha sonra amonyaksız boyalar var. yıkanınca çıkan onlarla boyaman gerek. jeans color pink diye arattırısan bulursun. hem bence radıkal bır değişim yap saçını açtır eğer çok yıpranmamışa. ve sende o zamankı psikoljıne göre mavı turuncu mor pembe turkuaz gibi renklere boyarsın

Kızkardeşim çok uçuk kaçıktı bekarken...
Saçını boyatmadığı renk yoktu..
Pembe de oldu,portakal rengi,yeşil, mavi de..tatlicadiarzu
Bembeyaz tenlidir,yakıştı..
Hiç bir zaman tasvip etmedik ama üzerine gitmedik iyice coşmasın diye..
1 sene içinde her rengi denedi..
En son beyaza yakın sarı ve erkek traşı gibi saçlara sahipken şu andaki eşiyle tanıştı,aşık oldu,o sırada iş hayatına beraber atıldılar.. Hem eşi beline uzanan saçlarını kestirdi,kardeşim de normal kahverengi saçına geri döndü..Çok şükür dedik..
Size tavsiyem,yaşınızı,ortamınızı bilmiyorum. Eğer kaldırmazsa iyi düşünün,çünkü aşırı dikkat çekici,tepki toplayıcı renk. Hemen eski renginize dönmek de kolay değil..gamyoncuiremsu

canım öncelikle hayat senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap sonuçta kendi saçın...türk kültürü,alman kültürü yada yunan kültürü diye bir alakası yok bunun tamamen zevk meselesi anlamadım yani bende ne alakası var kültürle yani bir kız saçını pembeye boyatıyor diye kültüre aykırımı oluyor neysheeee canım dediğim gibi kendini nasıl iyi hissedeceksen o renge boyat...

bence senin kafan karışmış canım 17 yaşındaymışsın, göğüslerine silikon düşünüyosun saçını pembeye falan boyatıyosun. bunları bu kadar erken yaşarsan 20 li yaşlara birşey bırakmazsın.

çok çabuk aktığını biliyorum

sıksık boyatırman lazım..dipler hemen çıkıyo)

Fikrim budur arkadşlar bence bu bizim kültürümüze uygun değil
bi sakıncası var mı? fikri mi belirtmemin
fikrimi eliştirmeyin çünkü ben yorum yaptım konu açmadım
tekil takılın mümkünse ..:icecream:

canım eğer gerçekten çok istiyorsan git bi kuaföre saçlarını açtır(zaten küllümango arkadaşımız da demiş)sonra da istediğin rengi söyle yapsınlar ama sana biraz tuzluya malolabilir bu kendim yapacam diyorsan da saçını saç açıcılarıyla aç ya da sarı boyayla boya rengi açılsın üstüne internetten felan alabileceğin(çünkü ben bi zamanlar kırmızısını çok aradım dışarda bulamadım ama eğer istanbuldaysan bulursun)su bazlı boyalar var jeans color gibi içinde oksidasyon olmayan ve yıkadıkça rengi akan boyalardan al (gitti gidiyorda felan da satılıyo)onlarla boya ama işte diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi zahmetli bir iş,sürekli boyama istiyor ama çok istiyorsan içinde kalmasın bence bi kere yap hevesini al en azından çünkü yaşın ilerledikçe zaten yapamayacaksın keyfini çıkar yani yerimseniben

canım seni destekliyorum..istediğin saç rengine boya saçını..git al önce palette yoğun renk açıcı aç saç rengini..sonra internetten arat jeans color diye bir boya markası pembesini sipariş et...onlada boya..saçın nasıl şuan bilmiyorum ama ölmez canım 2de1 boyamazsan =) saçını açtıktan sonra 4-5 gün bekle öyle pembeye boya canım ama...bu yaşta bu renklere boyamazsan ilerde evlenince çoluk çocuğa karışınca hiç boyayamazsın..kimsenin ne düşündüğünü kafana takmalisen bittiyse boyat..kendin için yaşıyorsun..yolda bakanlara aldırma bile..kkibeleye katılıyorum keyfini çıakr =)
ama kuaföre yaptrcaksan paran olmalı baya..arkadaşım 70 milyona maviya boyadı..benim saçım şuan koyu yeşil sana önerdiğim şekilde yaptım ben...insanların zevkine kimse karışamaz..dövme günah piercing günah birde saçını pembeye boyatmakmı günah oldu! elin sanatçısı yapınca normal herhangi biri yapınca anormal..saçma...bence biraz zamanımıza dönün..Kötü Kazen

lafım burdakilere değil yanlş anlaşılmasn..benim etrafımdada varda bunlara acayip bakan ondan yani genel=)

Son düzenleme:

Günah denilen yorumu alıntı yapar mısınız?

valla benim kızım olsa 17 yaşında olsa izin vermem boyatmasına. ha illa pembe renk mi istiyo bi tutam boyatsın hevesini alsın.

günah mı sevap mı diye tartışmasak artık? hayır açan kişi de zaten saçımı pembeye boyatıcam ama günah mıdır yoksa cennete gider miyim diye sormamış görüldüğü üzere.. konudan sapmasak da olabildigince kendisine yardımcı olsak daha mantıklı bence.
şahsi fikrimi soracak olursan kimisinde cok guzel duruyo olmasına karşın bazısında da bir o kadar basit durabiliyor taşımasını bilmek lazım. boyatmakla kalmıyor çunku zor bi renk sürekli o rengi koruman lazım bi kızılda bile boyanın rengi hemen akarken pembeye boyatıcakken 2-3 defa düsünmeni tavsiye ederim. dedigim gibi guzel oldugu gibi kişiyi rezil de edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…