- Konu Sahibi geylani.91
-
slm herkese ben saçımı ciklet pembesine boyatmak istiyorum saçımın gerçek rengi koyu kumral şuan boyalı ve koyu turuncu rengindeler.diğer insanlarla aynı olmaktan nefret ediyorum bu yüzden saçımı pembeye boyatmak istiyorum belki ciklet pembesi diğil de koyu pembe de olabilir aranızda saçını bu tarz renklere boyamış olan veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum pleasee:lepi:
Bence iğrenç bi renk şahsen hiç Türk kültürüne uygun olduğunu düşünmüyorum
türk kültürüyle ne ilgisi var ayıpmı günahmı
Türk kültürü denilince sizin aklınıza ayıp ve günah mı geliyor
ilginç
canım seni destekliyorum..istediğin saç rengine boya saçını..git al önce palette yoğun renk açıcı aç saç rengini..sonra internetten arat jeans color diye bir boya markası pembesini sipariş et...onlada boya..saçın nasıl şuan bilmiyorum ama ölmez canım 2de1 boyamazsan =) saçını açtıktan sonra 4-5 gün bekle öyle pembeye boya canım ama...bu yaşta bu renklere boyamazsan ilerde evlenince çoluk çocuğa karışınca hiç boyayamazsın..kimsenin ne düşündüğünü kafana takmalisen bittiyse boyat..kendin için yaşıyorsun..yolda bakanlara aldırma bile..kkibeleye katılıyorum keyfini çıakr =)
ama kuaföre yaptrcaksan paran olmalı baya..arkadaşım 70 milyona maviya boyadı..benim saçım şuan koyu yeşil sana önerdiğim şekilde yaptım ben...insanların zevkine kimse karışamaz..dövme günah piercing günah birde saçını pembeye boyatmakmı günah oldu! elin sanatçısı yapınca normal herhangi biri yapınca anormal..saçma...bence biraz zamanımıza dönün..Kötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?