nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrenirsem inşallah bizde o şekilde adım atmaya çalışıcaz yorumunuz içinde teşekkür ederim.Avukat hanimlar yardimci olacaktir.CrazyMother
Annenizin durumuna cok uzuldulm. Aldattigi kadina da maddi manevi tazminat davasi acmalisiniz diye dusunuyorum.
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinTavuk_suyu_ ye katılıyorum.Aldattığı kadına da tazminat davası açsın çatır çatır da alırsınız.
İnşallah avukat ya da deneyimli arkadaşlar yardım eder.
Anneciğin de ve hepiniz hayatın kalanını huzurlu ve mutlu olarak geçirirsiniz.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda güzel günlere yeniden uyanacağımızı biliyorum ..Güzel düşünceleriniz içinde çok teşekkür ederim inşallah bizde bu sınavı atlıtıcaz.Kangrenli yeri zamanında kesip atmak ne kadar önemliymis konunuzu okuyunca bunu gördüm. Annen herşeye göğüs germiş ama şimdi kardeşinden öyle bir laf duymuş çok acı. Evlilikte özgüveninin yerle bir edilmesi insanı ne hale getiriyor kendi annemden biliyorum. inşallah en güzel şekilde kurtulursunuz bu adamdan. Gör bak o zaman annen nasıl toparlayacak kendini. Biraz zaman alıyor ama zamanla herşey yoluna giriyor. Bu arada anneniz sizin gibi akli basinda bir kızı olduğu icin çok şanslı söylemeden geçemeyeceğim.
Öncelikle yaşanılan şeyler üzücü, umarım daha da yara almadan kurutulup mutlu bir hayata başlarsınız. Hem anneniz hem siz ve kardeşiniz.
Şimdi anlatıklarınıza bakarak, avukat tutacak gücünüz yoksa bulunduğunuz yerin adliyesine gidip avukat talebinde bulunun. Sizden bazı evraklar isteyeceklerdir. Bunları tamamlayın, ve size avukat atanmasını bekleyin.
Sonrasında, anneniz çalışmıyor buna bağlı olarak nafaka alacaktır.
Erkek kardeşiniz eğitim hayatına devam ettiği sürece nafaka alabilir,18 yaşında olduğu için nafaka talebini kendisi yapmalıdır.
Mevcut malların ne zaman alındığını bilmeden malların paylaşımı ile ilgili bilgi vermem yanlış olur. Fakat evlilik sonrası edinilen tüm mallar ortaktır. Ancak aldatmanın ispatı durumunda kusurlu tarafın mal rejiminden alacağı oran azaltılabilir veya tamamen kaldırılabilir.
Tazminat talep hakkınız tabi ki var, üstelik aldatmayı ispat durumunuzda iyi bir tazminat elde edebilirsiniz.
Babanızın tehditlerini de mutlaka avukata söyleyin gerekirse bu konuda önlem alınsın.
Ve mutlaka karşıda ki kadına da dava açılmalı ve tazminat talep etmelisiniz.Bunlar hukuki kısmı işin, diğer kısmına gelirsek.
Hayatta mutlu olmak için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Hemen harekete geçin ve kurtulun bu hayatınızı yiyen adamdan. İnanın güzel şeyler yaşayacaksınız.Sadece az daha sabredeceksiniz.
evet artık tam anlamıyla boşanmak için hazır her türlü kafasındada beynindede annemin bitirdiğine inanıyorumAnneniz gerçekten boşanmak istiyor mu önce ona karar verin.
Dava açılır da babanız yalandan yalvarıp acındırırsa kendini ve anneniz vazgeçerse sizler için de büyük yıkım olur.
Anneniz çalışmadığı için nafaka alabilir. Erkek kardeşinizi bilmiyorum, eğitimine devam edenler alabiliyor diye bir şey hatırlıyorum ama emin değilim.
Dava esnasında şahitlik ederek babanızın aldattığını ispatlarsanız annenize ayrıca tazminat da öder babanız. Yine şarapçıya bakar kısmına şahitlik ederseniz uzaklaştırma kararı da alabilir anneniz.
Mal paylaşımı konusunda da ne zaman evlendikleri önemli sanırım. Babanızın üzerine, annenizin üzerine neler var, ne zaman alınmış fark edebilir.
Kullanabilirsiniz evet, normal şartlarda bu tarz deliller "özel hayatın gizliliği" sebebiyle hukuki delil olarak kabul edilmiyor olsa da, boşanma, aldatma söz konusu olduğunda delil niteliğinde değerlendiriliyor.ucanninja
çok teşekkür ederimCrazyMother
Sizlerden aldığım fikirler doğrultusunda ilerlemeye özen göstericem ..
özelden sorumu sordum ama umarım rahatsız etmemişimdir çok teşekkürler yeniden..Rica ederim, hukuki olarak sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum.
özelden sorumu sordum ama umarım rahatsız etmemişimdir çok teşekkürler yeniden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?