• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkan fallar çıkmayan fallar. Falcı puanlama

Handannn78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
286
276
18
46
O kadar çokşey yazılmışki yorumlar içinde kayboluyoruz. O kadar sayfada ilk baktırıp beyenenlerin yorumu var ama çıkınca kimse yazmamış. Aynı falcılara gidip aynı uydurma lafları duyup para saçıyoruz. Burda geçmiş tecrübelerimizi yazalım şu falcı çıktı ya da çıkmadı. Reklamsız bir rehber oluşturalımki boşyere paramızı çıkmayan fallara harcamayalım. Falcı hakkında yorum yaparken falın çıkıp çıkmadığını ve on üzerinden kaç puan verdiğinizi de yazar mısınız ?
Örnek
Ayşeye geçen mayıs baktırdım dedikleri çıktı puanım 8
Ahmete üç ay önce baktırdım verdiği süre geçti dedikleri çıkmadı puanım 1

Son düzenleme:
Atakoy Sentinus cafe cansu cikmadi ben ve 3 arkadasima verdigi tarihler. Gecmis ve ani biliyot evet ama tarihler ve gelecek soyledikleri cikmiyor.

Mandal cafe Murata gittim gecen hafta gecmisi suani karakter analizlerini v.s takir takir saydi tarih verdi 14 17 ekim arasi. Cikarsa yazarim onu :)

Birde onceden dejavu yigite gitmistim 2 kere memnun kalmamistim. dejavuda bi kadin vardi adini unuttum oda cok vasatti bir bucuk yil once beni aldi billboardlara falan koydu:) cok unlu olcaksin v.s komediydi fal yorumu kisaca :KK33:

Atakoy Sentinus cafe cansu cikmadi ben ve 3 arkadasima verdigi tarihler. Gecmis ve ani biliyot evet ama tarihler ve gelecek soyledikleri cikmiyor.

Mandal cafe Murata gittim gecen hafta gecmisi suani karakter analizlerini v.s takir takir saydi tarih verdi 14 17 ekim arasi. Cikarsa yazarim onu :)

Birde onceden dejavu yigite gitmistim 2 kere memnun kalmamistim. dejavuda bi kadin vardi adini unuttum oda cok vasatti bir bucuk yil once beni aldi billboardlara falan koydu:) cok unlu olcaksin v.s komediydi fal yorumu kisaca :KK33:

On üzerinden kaç verirsin peki bu kişilere
Mesela cansuyu bende burda sorup vazgeçtim sormasam param boşa gidecekmiş

Fikriye
Ankara da mi bu yaxilan kafe ve falcilar. Oyle degil gibi ama.ankarada bilen falci yok soyliyim
Burda genel hepsini değerlendiriyoruz canım. Yukarıdaki arkadaşın dedikleri istanbul.
Sende yazarmısın ankaradaki tecrübelerini
Bari yeni gideceklere rehber olsun

Cnm rukiye evrim evim ozlem gulcan fatos sila girgir tugce ,eskuden evim kafe cengiz esin catikafemiydi gul hn.taynat meryem cidan figen meshur eylul aklima gelenler bunlar hicbiri bilemedi

On üzerinden kaç verirsin peki bu kişilere
Mesela cansuyu bende burda sorup vazgeçtim sormasam param boşa gidecekmiş

Cansu gecmis ve suan 8 gelecek 0
Dejavu yigit 2
Dejavu adini hatirlamadigim kadin 0
Mandal cafe murat gecmis ve suan 10 gelecek icin verdiigi tarihe 2 hafta var cikinca yazarim puanlamami.

Cnm rukiye evrim evim ozlem gulcan fatos sila girgir tugce ,eskuden evim kafe cengiz esin catikafemiydi gul hn.taynat meryem cidan figen meshur eylul aklima gelenler bunlar hicbiri bilemedi
Sağ ol canım
Ankara için epey bi geniş bilgi oldu. Gidip gitmemeye karar verirken burdan fikir alırız fena mı

Laf cafe andac ya da bakirkoydeki melise gidenlerde puanlama yapabilir mi onlara gitmeyi dusunuyorum ?

Bende yazayım
İstanbul için
didem geçmiş 10 şu an 10 gelecek çıkmadı tüm süreler geçti
Tarotcu elif geçmiş 6 şu an 6 gelecek 0
Yiğit geçmiş 7 şu an 7 gelecek henüz belirsiz
Göker geçmiş 7 şu an 7 gelecek bekliyorum
Öznur geçmiş ve şu an 9 gelecek için bugüne dek tutturma oranı 8 ama asıl konu bekliyorum
Pınar geçmiş şu an 8 asıl konuyu bekliyorum bazı tarihleri geçti ufak konularda
Elmira geçmiş 7 şu an 6 gelecek için süreler hep geçti ama belki sonuç iyi olur.

Ay yoruldum devamı sonra :)

Ankara ve İstanbul'un aynı anda değerlendirilmesi olmamış , karışık olmuş yani . Ankara'da kileri öğrenmek isteyenler mecburen İstanbul'u da okuyacak .. Zor olur bu yöntem bence kullanışlı değil . Sevgiler

Cansu geçmiş ve şuan 8 gelecek 0
Dimo cafe fatoş geçmiş ve şuan 3 gelecek 0 (o kadar vasat yani)
Sembol levent geçmiş ve şuan 8 gelecek -10 (dediklerinin bırakın çıkması ne söylediyse tam tersi oldu o yüzden eksi verdim)
Yıldıznameci nil geçmiş ve şuan 6 gelecek 0
Bunların hepsi istanbul

O kadar çok baktırdım ki aklıma geldikçe yazayım
Muğladaki gülsüm geçmiş şu an gelecek hepsi için 3
İzmirde gül aynı şekilde 3
Ankarada gopta telefonla bakan şule hanım aynı şekilde puanım 0 çok alakasızdı
Adanada telefonla bakan eylem geçmiş ve şu an 9 geleceği bekliyorum çok yeni
Ankarada telefonla bakan zehra geçmiş 6 şu an 6 gelecek 3 çoğu dediği çıkmadı ufak şeyler çıktı ama tüm süreleri patladı
Eskişehir zuzu 4 puan gelecek çıkmadı üzerinden sene geçti patladı fal

Devamı var :)

ben teldeki uygulamayı kullanıyorum. ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de yazıyım bari öncelikle Dikmende ki Zeynep kendi evinde bakıyordu bir arkadaşım götürmüştü beni 3 yıl falan oluyor hiç bir söylediği çıkmamıştı,aynı şekilde Dikmende Leyla diye bir kadın vardı onunda öyle,ayrıca hemen hemen Kızılayda ki bütün kafelerde bakanlarda bana göre sallıyor arada can sıkıntısından gidiyoruz hala ama bana göre hepsi fos gerçi evim kafede ki Sibel diye bir kızın bana bir söylediği tutmuştu ... Orada Sineme de iyi diyorlar bana henüz gerçekleşmedi ama zamanı olduğu için olabilir...Bir de şu Ykm'nin arkasında ki Pınar var onda şoklardayım resmen neredeyse tüm tanıdıklarım gitti onlara baya bir tutturuyormuş ama bana bir kaç küçük şey dışında hiç bir dediği çıkmadı ...Hatta ben kendimden şüphe ettim ben de mi bir şey var diye o derece bağımlılar yani ...

Zehra (Ankara) an ve gelecek 0
Marziye (Kırıkkale) an 0 gelecek 0,5
Yiğit an 1 gelecek 0
Burak an 1 gelecek 0
Elmira an 10 ,gelecek(benimle ilgili) 0, gelecek (falımda çıkan diğer kişilerle ilgili) 9
Selim (İzmir) an ve gelecek -(eksi)1

Falalem'in REZALET bir site olduğunu söylemek istiyorum. Birincisi kesinlikle eski falları okuyorlar.
Ben bir arkadaşımın hesabından fal attım ve arkadaşımın eski fallarını okuyup bana aynı şeyleri yazmışlar.
Ayrıca kafalarına göre fallara bakmayıp günlerce beklettikten sonra yine kafalarına göre hiçbir açıklama yapmadan falları iade eden falcıları var.Ben mecbur muyum seni günlerce bekledikten sonra falıma bakılmadan iade yapılmış olduğunu görmeye?
Zaten işe yarar tek bir falcısı yok bunu söylemiyorum bile. Meryem, Burç Tekdemir, Rezzan Abla, Naira Şuman, Mert Reiki, Gizem Hatun..Hepsine baktırdım, hepsi REZALET. Yuvarlak yuvarlak laflar, benle uzaktan yakından alakasız fallar, ucundan köşesinden ufacık bir şeyi doğru söyleseler içim yanmayacak.
Buraya para kazandırdığınız yazıktır haram olsun.

Elmira'ya baktırdım anı da bilemedi gelecek için söyledikleri de çıkmadı neden bu kadar pahalı anlamadım.
Elmira'ya eksi 10 veririm.
Zehra var telefonda bakan, ona da eksi 10 veririm. Tamamen fostu.
Hadi bu telefonda bakan falcılar hiç olmazsa ilgileniyorlar, emek veriyorlar. Ama online falcılar tamamen rezalet.
Falalem Rezzan Abla, Gizem Hatun, Meryem eksi 50.
Ben hayatımda böyle sallama, böyle özensiz, böyle emeksiz, böyle hileyle hurdayla dolu fallar görmedim.
Selena yine üzgünüm bende hiç tutmadı. Ve onun falı da özensiz ve kısaydı belki de yoğun olduğu zamanlara denk geldim o yüzden böyle oldu ama bakamayacağı falı almayacak. Haftalarca bekledikten sonra saçmasapan bir falla karşılaştım. Fama'ya baktırdım, onun falı da tutarsız ve vasattı. Harcadığım paralara acıyorum artık sadece.

Back
X