Anket Çiğköfte yiyor musunuz?

çiğköfte yiyor musunuz?

• evet, bayıla bayıla yiyorum

OY: 113 86,3%
  • işim olmaz

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .

firstday

Canlarım ve ben
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.114
10
358
Merhaba,
Diğer şehirlerde de vardır belki, Son 6 aydır,Ankarada, neredeyse her sokak başında bir çiğköfteci açıldı..
Siz çiğköfte yiyor musunuz?

ayy etsiz olursa cidden bayıla bayıla yiyorum..
hele ki ankarada bir yer var bildiğim,o bit kadar dükkanın çiğ köftesine hastayım...:bbo:

Kocam sağolsun benide kendine benzetti.kaydirigubbakcemile
Ama öyle heryerinkini yemiyoruz mecidiyeköy de bir yer var sadece ordan yeriz.
Hakkını veriyolar ama adamlar.kaydirigubbakcemile4

bayılırımm.şimdi olsada yesem yaa şöyle marula sarsam birde limon sıksam boll şçyle uff yaa aşeriyommu neddir.cokacimcoook

mmmm bayılırım hemde. eşim jandarma olduğu için hatay da kaldığımız zamanlarda çiğ köfte yapmayı öğrenmişti. süper yapıyo. gelen tüm misafirlerimizede istek üzerine çiğ köfte yoğuruyoruz. bizim fovori yemeğimiz.

Valla ben tam bir çiğ köfte hastasıyım.Zaten acıyı da çok severim..
En son dün gece yedim..Bazen resmen çiğ köfte krizim tutar benim..

Ama her yerden almam, herkesin yaptığını da yemem..Eşim uzmandır bu konuda, çok iyi yapar..
Bir de, bildiğimiz bir yer var, hijyene vs. dikkat eden, ordan alırım acil durumlarda..

ayy etsiz olursa cidden bayıla bayıla yiyorum..
hele ki ankarada bir yer var bildiğim,o bit kadar dükkanın çiğ köftesine hastayım...:bbo:

neresi orası bizede sölermisin a.s. :1hug: :asigim: bi kere dizanteri oldum oyüzden ama halada çok sewiorum napiim yeşilliksiz yiyorum artıkk cokacimcoook sırnaşık şey a.s.

neresi orası bizede sölermisin a.s. :1hug: :asigim: bi kere dizanteri oldum oyüzden ama halada çok sewiorum napiim yeşilliksiz yiyorum artıkk cokacimcoook sırnaşık şey a.s.

güvenparkın karşı sokağında kızılayda..
sokağınadını unuttum walla.
cıtır simitten dönünce yani
apikoğlu diye hap kadar bi dükkan.
ama önünde yıllardır hep kuyruk olur.
hele bir de dürüm arası yaparlar ve cok bol koyarlar çiğ köftesini de..
mmm nefistir walla...

Allahım. bhk, ya. insan böylemi anlatır. canım çekti.. bari kısır yapıyım. yerini tutmazsa da artık.... bende çiğ köfte severim.. bayılırım.

pardon yaa...
walla benim de ağzımın suyu aktı şahsen...
cesaret edebilsem gider şimdi alırım yani o derece :)

evet bide bol bol koyarlar çok güseldir bende çok sewiorum orayı ben zaten karanfildeki simitciden aldıımdan hastalanmıştık apikoğlu 1 numara:)

TOKSOPLAZMA olduktan sonra yemiyorum çok birşey kaybettigimi de sanmıyorum çoook severdim fazlaca yerdim ;ama arama motorundan toksoplazmaya bir bakın derim

TOKSOPLAZMA olduktan sonra yemiyorum çok birşey kaybettigimi de sanmıyorum çoook severdim fazlaca yerdim ;ama arama motorundan toksoplazmaya bir bakın derim

etsiz olması halinde bu durum olmuyor zaten..
etlisini ben de zaten ağzına sokmam....

cumartesi de yedim dünde yedim bugünde yicem galiba:roflol:
bu kadar bahsettikten sonra

adıyaman hoşuma gidiyor genelde ordan alırım ama özkayanın altındaki meşhur çiğköftecide fena değil:lepi:
bol nar ekşili şöle bol acılı asla hayır dememcokacimcoook

Markette ve hazır satılanlara et yerine patates püresi koyuyorlar onun için evde yapılanın yerini asla tutmaz. E bi de bana göre etsiz çiğ köfte olmaz ya adı üstünde çiğ köfte demişler.

Valla biz 1-2 ayda bir 2-3 aile toplanıp yapıyoruz bu konuda uzman olarakta evimizin babaannesini seçtik o yapıyor biz yiyoruz bazende urfalı bir yengemiz var o yetişiyo imdada onun çiğ köftesi daha bi başka oluyor ben hayatta acı yiyemem ama çiğ köfte olunca işler değişiyor sağolsun yengemizde öyle az acılı yapıyoki çiğ köfteyi yedikten sonra gökyüzüne çıkıp geri iniyomuşum gibi bir hisse kapılıyorum naniknanik

Back