Ciğerlerime batıyor gibi..😕

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
567
53
35
Son bir iki gündür bir halsizlik var üzerimde normalde iş güç çok yaparım yemek bile yapmak içimden gelmiyor..
Yorgunluk hissediyorum
Nefes alıp verirken ciğerlerime bir şey batıyor gibi
Öksürük vs. Hiç yok
Ateşim vs. Hiç yok ..
Bende bir şey olabilir mi .. sağlıkçı arkadaşlarım yazarsa sevinirim .. öksürük vs olsa gideceğim hastaneye ama yok .. yine de olabilir mi çok taktigim için psikolojik mi .. eşim psikolojik dedi

Cigerlere cam kırıkları batıyormuş gibi olduğunu anlatmıştı bir corona hastası. Bence aile hekiminize bi danışın. Çok geçmiş olsun.

Cigerlere cam kırıkları batıyormuş gibi olduğunu anlatmıştı bir corona hastası. Bence aile hekiminize bi danışın. Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun .. ben de bütün belirtilerini biliyorum diğerleri yok bu var öksürük ateş olmadan hastaneye almıyorlar mış bile onu duydum bütün belirtiler olunca kabul ediyorlarmis

Allah razı olsun .. ben de bütün belirtilerini biliyorum diğerleri yok bu var öksürük ateş olmadan hastaneye almıyorlar mış bile onu duydum bütün belirtiler olunca kabul ediyorlarmis
Valla sizin için demiyorum ama o kadar tehlikeli ki. Öksürük ve ateş olmadan almamaları çok saçma çünkü yurtdisinda öksürüğü ya da ateşi olmadan yatış yapan çok hasta var

Valla sizin için demiyorum ama o kadar tehlikeli ki. Öksürük ve ateş olmadan almamaları çok saçma çünkü yurtdisinda öksürüğü ya da ateşi olmadan yatış yapan çok hasta var
Ateş olmazsa direk gönderiyorlar diye duydum
..beklerim.birkac gün psikolojik tır umarım.. devam ederse giderim bende alerji de var dönem.donem.bazen tıkanıp nefes alamadığım oluyor .. daha önce de olmuştu aşırı değil ama battığını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…