- Konu Sahibi EU1
peki o iğneden veya hapdan sonra bebeginizin hareketlerinde azlama olmuşmuydu
Bende adam doğacağım diye tutturduğu için hareketlerinde bir azalma olmamıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki o iğneden veya hapdan sonra bebeginizin hareketlerinde azlama olmuşmuydu
şu an kızım 54 günlük
büyüyoruz yavas yavas
Canım yarın sen dr a git yada acile git bi baktır ya için rahatlasın
ya kızlar bu iğnelerin aynısından olup da bebegin hareketlerini hisetmeyen varsa yazsın ne olur olmadı yrn gitcem sağlık ocagına kalp atışlarını dinlemeye
arkadaslar geceyi bekledim yoksa acile gidiyorduk bizde ama tekmeyi yiyince rahatladım:))doktoruma acil tel derken bi nosu var zaten verdigi sanırım iş hattı cevap vermiyo salak kaç kez aradım aptalı çok kızgınım gittiğimde söyliycem zaten 26 sında kontrolum var ya 7 haftam kaldı doğuma birde erken doğum diyo ya sanclandım arıyorum mesela ama açmıyo işde bende başka doktora sordum bazen bebeklerde olurmuş böyle günde 1 yada 2 kez hareket ederlermiş yada biz öyle hisedermişiz ama 3 gün üstüstte hiç hareket hisedilmezse doktora gidip nst ye gir dedi sağolsun ama iğne agır geldi sanırım çünkü bana bile çok agır geldi yan etkisi çok fazla oldu
arkadaslar ben 30 haftalık hamileyim bgn doktora gittim bebek yamuk duruyormuş sol tarafımda poposu ayakları yukarda başı sağ tarafımda duruyor bu nedenle rahim çok gerilmiş boyuna değil enine doğru bu da erken doğum nedeniymiş birde sağımda 8 cm. myom var oda bebegin yerini daraltıyor bebek büzülmüş suratını falan göremedik ultrasonda malesef şimdi doktor bana ciger geliştirici 4 tane iğne yazdı 2 tane vurulcam 12 saat sonra tekrar 2 tane vurulcam bitcek kortizon içeriyormuş bu iğneler nasıl bişey aranızda olan varmı acıyormu çok??birde rahim fazla gerilmesin diye bi ilaç yazdı hap ama o hapda çok çarpıntı yapıyormuş o nedenle çarpıntıyı alsın diyede başka bi ilaç yazdı benim gibi olan varmı doktor 34. haftaya gelirsen çok iyi dediCüvCüv:senağlama
badem avatarın bebeklerini kaybetmişsin .. ben de oğlumu.. ne kadar yaşadılar?
bu iğne sanırım 28 lerde filan başlanır bilemiyorum doktorlar doğumun yaklaşma tehlikesine göre istiyor olabilir..
bizde mesela,
ilk gebeliğimde 31 haftada doğum olmuştu doktor ikinci gebelikte 30 haftada verdi iğneyi..zaten 34 haftadan sonra ciğerler kendi gelişecek..
ben medipol de doğum yapcam doktorum seval pata anadolu yakasındayım