• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğdemkök'ün evi..( 3aylık evim )

cigdemkok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
471
0
46
Sakarya
Evime Hoşgeldiniz...

Eki Görüntüle 154361 Eki Görüntüle 154362 Eki Görüntüle 154363

$DSCF2537.webp$DSCF2523.webp$DSCF2535.webp$DSCF2522.webp$DSCF2539 - Kopya.webp$DSCF2536.webp
$DSCF2524.webp$DSCF2553.webp

$DSCF2526.webp$DSCF2528.webp$DSCF2525.webp$DSCF2530.webp$DSCF2532.webp

$DSCF2552.webp$DSCF2534.webp$DSCF2550.webp$DSCF2549.webp$DSCF2551.webp

$DSCF2518.webp$DSCF2516.webp$DSCF2519.webp$DSCF2520.webp$DSCF2521.webp

$DSCF2511.webp$DSCF2512.webp$DSCF2515.webp$DSCF2514.webp$DSCF2513.webp

Son düzenleme:
çiğdem hanım eviniz çok hoş güzel bir zevklee döşenmiş. Fotoğraflara bakarken huzuru hissettirdi. Mevlam eşinizle sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı sevgi dolu yaşamanızı nasip etsin...

çok hoş güle güle oturun,huzurla...:69:

Sizde de bizimki gibi oyuncak bol :)
Nişanlımın arabaları en önden gitti eve, daha yerleşmedi ev ama arabalar camın önünde dizili :))
Ağız tadı ile oturun, nice güzel günleriniz olsun evinizde..

saate bayıldım nerden aldınız acaba bulursam bende almak istiyorum güle güle kullan canım herşeyin çok güzel

güle güle otur canım sade ama zevkli bir ev olmuş

çok güzel bir eviniz var...huzurla oturun...köşe takımınızı ayrıca beğendim...

evin çok güzel döşenmiş bu arada saatine bayıldım diyebilirim :1:

özellikle saat çok güzel

Güle güle oturun, cok güzel eviniz

çok hoş güle güle oturun,huzurla...:69:

çiğdem hanım eviniz çok hoş güzel bir zevklee döşenmiş. Fotoğraflara bakarken huzuru hissettirdi. Mevlam eşinizle sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı sevgi dolu yaşamanızı nasip etsin...

çok teşekkür ediyorum hepinize... Güzel dileklerin için sana ayrıca teşekkür ediyorum YKYY :)

Sizde de bizimki gibi oyuncak bol :)
Nişanlımın arabaları en önden gitti eve, daha yerleşmedi ev ama arabalar camın önünde dizili :))
Ağız tadı ile oturun, nice güzel günleriniz olsun evinizde..

Biliyomusun bizimde öyle oldu onun çeyizi 2 kutu oyuncaktı eyalardan önce gitti ev yerleşmemişti oyuncaklar yerini almıştı çoktan :) Daha iyileride senin olsun tatlım teşekkür ediyorum...

danteller ve örtüler hariç çok hoş :9:

Dantel yokki ama benim evimde :44: o o yemek odasında gördüklerin fransız güpürü :45: havlularım bile dantelsiz benim bu yorumu görünca şaşırdım.. Yeni gelin evinde okadarda örtü olsun dimi ama..

saate bayıldım nerden aldınız acaba bulursam bende almak istiyorum güle güle kullan canım herşeyin çok güzel

Adapzarından aldık.. arabayla geçerken gördük durduk aldık hemen bizde çok bayılarak aldık :1:

Çok beğendim evinizi güle güle oturun inşallah..

Amin cnm çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Back
X