Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çiftlik kavşağı toki konutlarında bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
yenimahalle çiftlik kavşağı toki konutlarında 19 aylık kızıma sabah 8 akşma 6 saatleri arasında bakabilecek deneyimli referans verebilecek çocuk sorunu olamayan düzenli titiz bakıcı arıyorum özelden özgeçmişlerini bekliyorum

konuyu güncellemek istiyorum halen bakıcı arıyorum ilgilenenlerin özgeçmişlerini özele bırakmalrını rica ediyorum

kızlar tüm ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum bakıcı için acil....
taşınma işimiz tadilatın bitmemesi nedeniyle ertelendi bir süre balgatta başlayıp yenimahallede işe devam edecek deneyimli bakıcı arıyorum acil arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Okuduklarıma inanamadım Türk bakıcılar hakkında çok ön yargılı düşünüyorsunuz lütfen herkesi aynı kefeye koymayın 12 yıldır bakıcıyım ben böyle bir şeyle karşılaşmadım çok üzüldüm 3 çocuğa baktım çocukları çocuklarım aileyi de ailem gibi gördüm

bi kere aldığımız maaşta kısım amirinin aldığı maaş gibi değil bana göre çocuk yetiştirmek kolay bir iş değildir. Bana göre çocuk bakmak ayrı yetiştirmek ayrı şeylerdir çocuk yetiştirmek yedirip uyutmaktan ibaret değil ben bu işi meslk olarak görüyorum siz kendinizi bizim yerimize koyunuz lütfen ...
bir de yabancıyla deneyin kendi kültürünüzden farklı bir kültürle yetiştirerek çocuğunuza yabancı kalın
sizin için çok üzüldüm kiminiz kamera diyorsunuz kiminiz ses sistemi içiniz kararmış insanın fikri ne ise zikri de o dur
sizde bu düşüncenizi bakıcınıza yansıtıyorsanız elbette şikayeyetçi olursunuz bakıcı alırken biseçiminizi doğru yapın
zize bir ipucu vereyim aslında çocuğunuzun gözleri her şeyi anlatır eve geldiğinizde gözlerine bakmanız yeterli

:1no2::

sevgili ydz söylediklerinizn bir kısmına sonuna kadar katılıyorum ...sizinle aynı fikirdeyim şöyleki bende sizin gibiyetiştirmyle bakmanın farkını anlayan, bu işi meslek olarak görmeyen hiç bişey yapamayıp bebek bakmaya çalışan kişilerden sözediyorum zaten sizin gibi düşüneneni bulsaydık böyle sorunlar çıkmazdı valla bakıcımız yetiştiremiyordu kızımızı tam öğrenme çağında hala konuşamıyor..doğru dürüst bir oyun oynamıyorlardı...çocuğun akşama kadar sıkıldığını bne her halinden anlıyordum
ses kayıt sisitemlerine gelince bakan kişi güven vermeyince helede benim gibi milyarlarca lira harcayıp tüp bebekle hemde erken doğup yaşam ssavaşı vermiş bebeğimi tabiki merak edicem böyle...muhakkak her bebek annesine kıymetli ama beimki biraz daha zahmetli oldu doğdu ve büyüyor ... haksızmıyım endişemde

Son düzenleme:
elbette çocuklarımız her şeyden kıymetli her şey onllar için dünyada hiç bir şeye değişilemez zizin içinde gerçekten zor olduğunu biliyorum allah yardımcınız olsun .Ben zizin mesajlarınızı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum pozitif düşünün her şey dahada güzel olacaktır inanın . Bir konuda çok haklısınız çocuk yetiştirmesini bilmeyenler çocuk bakıcısıyım diye bu işe kalkışıyor .Yanlış anlaşılmasın elbetteki kendi çocuklarını kendine göre yetiştirmişlerdir. Ama bu bambaşka bir iş.ben bu işi piyasanın çok altında yaparım her işinizide yaparım diyenleri iyi düşünün derim.Elbeteki bakıcınında evde yapacağı işler ola caktır .Keşke zize iyi bir bakıcı bulabilsek çok isterim. Aslında benim eltimde bakıcı şuan çalışmıyor .Dün akşamki mesajı birlikte yazdık bukonuda onun düşünceleride aynı .Bir görüşün isterseniz anlaşırsanız çok çok iyi bir bakıcıdır.Dilerim bebeğiniz için her şeyin en güzeli en hayırlısı neyse o olur.

ydz ilginiz için teşekkürler özelden not bırakın görüşelim fakat 1 yada 2 ay kadar balgattayız sonra yeni eve geçicez saygılar

Son düzenleme:
konuyu güncellemek için yazıyorum halen bakıcı arıyorum yenimahelle için ...özelden not bırakırsanız sevinirim

sevgili yumy, bende sımdılık dogum ıznını kullanan calısan bır anne olarak aylardır hem bakıcı sorunlarınızı hemde yenı bakıcı arayısınızı takıp edıyorum. sanırım aynı problemlerı yasayacagımı dusunerek ve merakla.. bende sızın gıbı oncelıkle bakıcı bulma dusuncesındeydım ama sız ve bıcoklarının bakıcıyla yasadıgı problemlerı okudukca kresın belkıde daha ıyı olabılecegını dusunmeye basladım, sızde bakıcıdan dahacok ıyı bı kres dusunsenız sankı daha rahat bulabılecekmıssınız gıbı gelıyor.dısardan bakınca soylemesı rahat gıbı dusunmeyın ınanın sızın yerınıze koyuyorum kendımı.. mesafeler vakıt vs vs belkı bı cok sorunla karsı karsıya gelebılırsınız kres dusununce ama ıyı bır kresın cocugunuza katacakları hıc bılmedıgınız bır bakıcının ona katacaklarından cok daha ıyı olacaktır. mesafe zaman vs olayına gelınce sanırım calısan bır anne olmak bır cok zorluga gogus germemızı gerektırıyor.. kolaylıklar dılıyorum..

X