- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 32
Öncelikle merhaba , evimde 2 buçuk yaşında bir kızım var bir kere doğum yaptı yavrulardan 2 sini sahiplendirdik şuan bir tanesi de bizimle beraber . Yavru kedim 7 aylık erkek , kısırlaştırma için kilosunu bekledik haftaya randevu almıştık ama bu hafta anne kedimiz kızgınlığa girdi Oğluşum gözümde hala bebek olduğu için kızgınlığa girebileceğini hiç düşünmedim ama maalesef bu sabah çiftleşirken yakaladım Kedimin tekrar doğum yapmasını istemiyorum kendim astım hastasıyım yavrular büyüyene kadar çok sıkıntı yaşadım birde sahiplendirdiğimiz bir kedimizin balkondan düşüp öldüğünü yeni öğrendim bir daha sahiplendiremem kıyamam ama kendimde bakamam doktor evdekilerle bile çok temas kurmamam gerektiğini söylüyor ayrıca bende hamilelik için tedaviye başlamak üzereyim kendimi kutucuklarıma karşı çok suçlu vicdanen de çok rahatsız hissediyorum benim yüzümden böyle bişey oldu . Veterinerle görüştüm hemen kısırlaştırma yapalım hamilelik olduysa bile 21 güne kadar problem olmaz hamilelik 21 günde oluşur dedi kedim de hala kızgınlık belirtileri var bu şekilde kısırlaştırma yaptırabilir miyiz ? Bilginiz varsa lütfen linçlemeden yardımcı olur musunuz ? 1 hafta beklesem çok mu gecikmiş oluruz ?