Düğün Çifte düğün olduğunda..

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
ARkadaşlar merhaba,
Farklı şehirler sebebiyle iki düğün yapan arakdaşlardan yardım istiyorum..
İlk düğün + kına olacak. Bu düğünde erkek tarafından 15-20 misafir olacak. Ayrıca ikinci düğüne erkek tarafının şehrine gelemeyen herkes.

Şimdi o düğünde takılan takıları erkek tarafına geri verilip, ikinci düğünde tekrar takacaklarmış.
Peki ben o takıları nasıl ayırt edicem.
İki bilezik arasındaki fark vs bu durumu nasıl çözdünüz?
Erkek tarafı sağ koluna taksın diğerleri sol dediler. Misafir sağ koluma uzanırsa ay yoook diğerine tak denmez

Bu durumu yaşayarak tecrübe edenler akıl verin bana :18:

videoyu izlersin canım:))))

İki çözüm sunabilirim sana;
1.si takı kutusu hazırlayın herkes zarfına takılarına koyup bu kutuya atsın gayet sakin oluyor.
2.si de yanında birisi olsun küçük stickerlı kağıtlardan bulundursun yanında bileziğe mesela adını yazsın öyle taksın bilezik takacak olan zaten yakınındır sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Takı kutusu kulağa güzel gelio , bekarken ben de düşünüodum onu sandık gibi bişi altınla parayla doldukça göze de güzel gelir diee
Ama kayınvalidem vs bilezikleri takmak isteyeceklerdir. gelinin kolları dolu görülsün isterler sanırım
Farklı bi kurdele takılsın diye bi fikir geldi.. bi kişi de bi arkadaşın o kısmın videoya alsın dedi. Takı odasında daha ilk çıkarırken ayrılır karışmadan dediler. Bakıcaz artık :26:

valla tatlım benim ilki bursada ikincisi afyonda oldu. bursada erkek tarafından sadece damadın ailesi ve dayısının ailesi vardı. kaynanamınkiler hariç hepsi kız tarafına aitti. sonra onların adetinde kınada takılanlar yine ordaki düğünde de takılırmış. bursadaki bütün altınları takı kurdelasına bi güzel iğneledik sağlamca afyondaki düğünde annem hepsini toptan boynuma asmıştı. zaten ordaki düğünde bana bişey takan pek olmadı hep damada taktılar.
karıştırırım diyosan takı esnasında kardeşin yakın arkadaşın erkek tarafından gelenleri çaktırmadan telefonuna falan kaydetsin. ben mesela kendim hatırlıyodum kim hangi bileziği taktı diye.

benimde iki düğün olucak,bence bunu hiç dert etme,illaki tekrar takacaklarsa herhangi birisini verirsin kimin ne taktığını kim görüyorki zaten :) Hiç bunun stresini yapma,ben daha önce bir yakınımın düğününe gitmiştim,erkek tarafı biz onların düğününe gidince herkese takı dağıtmıştı.Hatta ilk düğünde küçük altın takanlara bile bilezik vermişlerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…