Merhabalar çift olarak terapi alan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor. 2. Seansa gittik eşimle ama.ciktiktan sonra eşim baya bozulmuştu orda konuşulan konulara ve birbirimize girdik henüz psikologunda pek etkisi yok hatta hiç yok mucize beklemiyorum ama süreç normalde nasıl ilerliyor sanki hiç ise yaramayacak gibi geldi bana
Merhabalar çift olarak terapi alan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor. 2. Seansa gittik eşimle ama.ciktiktan sonra eşim baya bozulmuştu orda konuşulan konulara ve birbirimize girdik henüz psikologunda pek etkisi yok hatta hiç yok mucize beklemiyorum ama süreç normalde nasıl ilerliyor sanki hiç ise yaramayacak gibi geldi bana
ben panik atak için gitmiştim psikoloğa. bana terapistimi tavsiye eden arkadaşımsa evlilikleri için gitmişti. 3-4 sene oldu. evliliklerini kurtardılar. şu an hiçbir sorunları yok. hatırladığım kadarıyla hem çift olarak hemde tek tek almış onları. bazı ödevler veriyormuş ne yapmaları gerektiğini anlatıyormuş. bu kadarını hatırlayabiliyorum çok ayrıntılı konuşamamıştık arkadaşımla. inşallah yardımcı olabilmişimdir