• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Terapisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mrvyz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
46
11
8
Merhabalar çift olarak terapi alan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor. 2. Seansa gittik eşimle ama.ciktiktan sonra eşim baya bozulmuştu orda konuşulan konulara ve birbirimize girdik henüz psikologunda pek etkisi yok hatta hiç yok mucize beklemiyorum ama süreç normalde nasıl ilerliyor sanki hiç ise yaramayacak gibi geldi bana

Merhabalar çift olarak terapi alan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor. 2. Seansa gittik eşimle ama.ciktiktan sonra eşim baya bozulmuştu orda konuşulan konulara ve birbirimize girdik henüz psikologunda pek etkisi yok hatta hiç yok mucize beklemiyorum ama süreç normalde nasıl ilerliyor sanki hiç ise yaramayacak gibi geldi bana
bizde yaramadı maalesef canım psikolog da düzgün birisi çıkmadı zaten eşim de sonradan çok değişti biz boşanacağız mesela.

ben panik atak için gitmiştim psikoloğa. bana terapistimi tavsiye eden arkadaşımsa evlilikleri için gitmişti. 3-4 sene oldu. evliliklerini kurtardılar. şu an hiçbir sorunları yok. hatırladığım kadarıyla hem çift olarak hemde tek tek almış onları. bazı ödevler veriyormuş ne yapmaları gerektiğini anlatıyormuş. bu kadarını hatırlayabiliyorum çok ayrıntılı konuşamamıştık arkadaşımla. inşallah yardımcı olabilmişimdir

Back