Çift terapisi

ama net bi sekilde yazmamıski ben mi goremedim esiyle ilgili bi problem belki benimde ablamla enistem gitti cinsel hayatları, birbirlerine karsı olan ilgi alakaları sogudu uzaklastılar dıye
Evliligim tam oturmadi, çift terapisine gitmek istiyorum diyor.

Ablanız da aynen benim yazdigim gibi eşiyle gitmiş. Gebelik için çift terapisine gidilmez.

Evliligim tam oturmadi, çift terapisine gitmek istiyorum diyor.

Ablanız da aynen benim yazdigim gibi eşiyle gitmiş. Gebelik için çift terapisine gidilmez.
ya ben ayılamadım galiba sabah sabah =)) ikimizde aynı seyden bahsediyoruz aslında "evliligim tam oturmadı cift terapisine gitmek istiyorum"

Evleneli 3 ay oldu. Dahası üstüne beklenmedik şekilde hamileyim. Evliliğim tam oturmadı izmirde çift terapisine ihtiyacımız var. Gidip memnun kalan var mı? Bu arada uygun olursa da sevinirim.
1 aylık evliyken de konu açmışsınız. Sorun ev işine yardım etmemesi ve kişisel hijyene dikkat etmemesi mi ?
İğne ile korunurken hamile kalmışsınız, ilk ay ek koruma olmadı sanırım iğneye güvenip.

Benim gençliğimden kalma özgür olma, hesap vermeme, birine bağlı yaşayamamam, kendım hallederim hallerim (kendimi haklı bulmuyorum tabiki evlilik bu değil hemen aşamıyorum) kaldıki birde maalesef yalan söyleme var baskı altında kaldığımda. Eşiminde aşırı öfkesi, bağırması çağırması, bu durumlarda gözünün dönmesi var.

Yalan söylemeniz öncelikle çok kötü gözü dönünce size zarar veriyor mu?
İlk üç ay benim için de kabus gibi geçti sonra toparladık sanırım bazı çiftler aynı eve girince geçmişten kalma sorunlarda olunca ilk ayları kötü geçirebiliyor ama bunun içersinde kesinlikle yalan ya da şiddet olayı yoktu . Bağırıp çağırma vardı karşılıklı iki yıl bitecek ondan sonra bağırmali kavgamız olmamıştır . Bence sizin sorunlarınız sanki bir tık ileri gibi çift terapisi alın zaten hamileliğin ilk aylaru hormonlardan dolayı ben biraz zorlandım hala ara ara saçma sapan şeylere ağlıyorum normalde robot gibiyim kolay kolay ağlamam . Keşke bebek evlilik oturduktan sonra olsaydı

Ben cift terapilerinin ise yaradigini dusunmuyorum. Genelde kadinlar icinde bitirirse bitiyor zaten…tabii bu lacka olmus evlilikler icin. siz daha yenisiniz evlilikte belki ise yarar..

Cok ozgur olmak istiyorsan evlenmeseydin, tabii evlilik sana gore esirlik duygusu veriyorsa…

Ya şöyle o bişey yaşadığında öfkeleniyor ben susuyorum. Ben susunca o takmıyorum sanıyor ben sinirlenince bağırıp çağıran biri değilim içime atıyorum sakin kalıyorum. O bunu umursamazlık olarak yoruyor.

Bu bağıran insanları nasıl normal kabul edip bir arada durabiliyorsunuz. Benim aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…