- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Evleneli 3 ay oldu. Dahası üstüne beklenmedik şekilde hamileyim. Evliliğim tam oturmadı izmirde çift terapisine ihtiyacımız var. Gidip memnun kalan var mı? Bu arada uygun olursa da sevinirim.
Beklenmedik şekilde hamileyim derken? Sanırım bi bize vurmadı bu şansEvleneli 3 ay oldu. Dahası üstüne beklenmedik şekilde hamileyim. Evliliğim tam oturmadı izmirde çift terapisine ihtiyacımız var. Gidip memnun kalan var mı? Bu arada uygun olursa da sevinirim.
Sorma ya beklenen her şekilde bile 6 yıl hamile kalamamıştım benBeklenmedik şekilde hamileyim derken? Sanırım bi bize vurmadı bu şans
Bundan sonra bebek için uğraşanlara iki tavsiyem olacak; KORUNUN ve SÜRTÜNÜNKorunurken mi hamile kaldınız? Bu forumda da hep oyle olur çünkü
Balayında kavga eden çift biliyorum ayrılma eşiğine geldiler , bir süre daha devam ettiler ama ayrıldılar oluyor böyle şeyler ,cicim ayı yaşamadan direkt sorunlar başlıyor bazenKac yildir tanisiyordunuz seklinde sormak geldi icimden..
3 ay icerisinde ne yasanmis olabilir ki terapist icin adres bakinmaya basladiniz..Adam zaten gununun yarisini iste geciriyordur, Kalan kismini ise uykuya ve size ayiriyordur..Yeni evliler bu aylarda birbirlerine ancak doyarlar zaten.
Bana ilginc geldi..
Evvelinde de dolu dolu bir 4-5 senemiz var diyorsaniz o ayri pek tabi..
Bunun için çift terapisine gidilir mi hanimefendi ne alaka?ne icin gitmek istiyosunuz beklenmedik hamilelik yüzünden mi
ya neden olmasınki 3 ay cok kısa bi sure belki ne yapacagını bilemedi esinden sogudu bunun icin terapi almak istiyorBunun için çift terapisine gidilir mi hanimefendi ne alaka?
"bı kereden bişey olmaz demiştir"Bundan sonra bebek için uğraşanlara iki tavsiyem olacak; KORUNUN ve SÜRTÜNÜN
O bi kereden annem hamile kaldı bak ciddiyim ahahahah"bı kereden bişey olmaz demiştir"
Çift terapisine eş de katılır. Eşlerin sebep olduğu sorunlar konuşulup çözülür. Gebelikle ilgili bir sorun varsa psikoterapi alır.ya neden olmasınki 3 ay cok kısa bi sure belki ne yapacagını bilemedi esinden sogudu bunun icin terapi almak istiyor
ama net bi sekilde yazmamıski ben mi goremedim esiyle ilgili bi problem belki benimde ablamla enistem gitti cinsel hayatları, birbirlerine karsı olan ilgi alakaları sogudu uzaklastılar dıyeÇift terapisine eş de katılır. Eşlerin sebep olduğu sorunlar konuşulup çözülür. Gebelikle ilgili bir sorun varsa psikoterapi alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?