Mutfak Dekorasyonu Çift Taraflı Izgara Tavalar Hakkında

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Merhaba hanımlar

Televizyonda Relance çift taraflı ızgara satılıyor son zamanlarda. İnternette araştırdığımda Taç'ın ve Schafer'in de sattığını gördüm. Bu tavadan kullanan var mı? TV'den mi diğer iki markadan mı almalıyım bir fark var mıdır?

Kullanan varsa fikir verin lütfen.

Bende merak ediyordum bunu..

kızlar ben olsam hayatta tv den almazdım, hoş schafer a da hiç güvenmem ordanda almazdım..

tv den aynısı gelmiyormuş kuzenm almıştı. tv de anlattıkları gibi değilmiş. en iyisi iade ya da değişim yapabileceğiniz herhangi bir mağazadan görerek almanız en güzeli.

Şu an bunları üreten bir çok firma var diye duydum taç, korkmaz, aksu, oms, schafer ve ismi aklıma gelmeyen bir çok firma ama ben duyduğuma göre bunların geneline ürünleri oms markasının yaptığı diğerlerinin ise yurt dışından geldiği yönündeydi bilmiyorum ne kadar doğru oms ve aksu nun tavasına bakmıştım baya güzel hoşuma gitti kullanan arkadaşlarım da tavsiye ediyorlar ben oms kullanıyorum gayet güzel

ne gerek var ızgara tavaya . Korkmaz tost makinesi al hem tost yap hemde ızgara olarak kullan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…