Cift tarafli cikolata kistiyle hamile kalan varmi

Selam.Benim sag yumurtaligimda 4cm.ve solda 2cm cikolata kistim var.5cm olmadan ameliyyat onermiyor doktorlar.Hamile kalman lazim diyorlar.6 aylik evliyim ve 3 aydir bebek denedik.
Merhaba,bugün buraya sırf çikolata kisti yüzünden hamile kalamayacağını düşünen kişilere umut olmak için yazıyorum.
İlk kistimi öğrendiğimde yeni evlenmiştim.Acil ameliyata alındım.Kistim 10.cm di.Bu arada ben 35 yaşında evlendim.Ameliyattan sonra hemen bebek yapmamı söylediler.7 ay sonra falan hamile kaldım.
Bir oğlum oldu.Oğlum 6 aylıklen yine çikolata kistim olduğunu öğrendim.Uzun bir süre reddetsem de kist 7 cm e ulaşınca,bir kez daha ameliyat oldum.Geçen yıl kasım ayında.
Şu an 40 yaşındayım.Sağ tarafımda 6,5 cm,sol tarafımda 6 cm lik iki çikolata kistiyle hamile kaldığımı öğrendim.Doktor mucize olmuş dedi.

Yani lütfen umutsuz olmayın.Doktorum beni bir kez daha ameliyat etmeyi düşünüyordu.Ve bebek istersem yumurtalıklarıma ,tüplerime falan bakılacaktı...
İki kez çikolata kistinden ameliyat olmuş,üçüncüleriyle yaşayan ve 40 yaşında hamile kalmış biri olarak yazıyorum.

Benim çift taraflıydi 5 yıldır bu çikolata kistleriyle uğraşıyorum nefret ettim iyice.. 4 aşılama olmayınca 2 kez tüp bebek denedim olmadı ameliyat oldum sonra yine 2 kez tüp denedim yine olmadı tüpler açık denildi amh de iyi..vakti zamanı mı var bilmiyorum

Bende nefret ettim inan. Tup bebek deniyorm suan ama 2 yumurta zorla cikacak gibi duruyor. Senin tedavilerin nasildi

Bende nefret ettim inan. Tup bebek deniyorm suan ama 2 yumurta zorla cikacak gibi duruyor. Senin tedavilerin nasildi
Ben de pko olduğu için bir de tedavi sırasında ohs sendorumu oldum çok zordu o yüzden hepsi donduruldu transferde bir sıkıntı çıkmadı sonuç olarak olmadı canım kaç yumurtanın çıktığına takılma yeterki olsun ve tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…