Cift tarafli cikolata kistiyle hamile kalan varmi

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Selam.Benim sag yumurtaligimda 4cm.ve solda 2cm cikolata kistim var.5cm olmadan ameliyyat onermiyor doktorlar.Hamile kalman lazim diyorlar.6 aylik evliyim ve 3 aydir bebek denedik.

Daha cok erken ama, hemen strese kapilma. Degerlerini etkiliyor mu kistlerin

2 tarafta da mi vardi? Kac cmdi? Ameliyyat oldunuzmu yoksa hemen tup bebekmi
Bir tarafta 4 cm oteki tarafta odaklar vardı Hayır ameliyat olmadım gerekte yok çünkü sıkıntı kist degil içinde yaptıgı tahribattır gözükmeyen onlarca odak oluyor size taviyem hormonları yumurtaları bozmadan tüp bebek tedavisi görmeniz

Daha yeni deniyorum diye 3 ay denedim.O yuzden simdilik o asamani dusunmuyorlar ben sordum hatta tup bebegi soke oldu erken diye

Daha yeni deniyorum diye 3 ay denedim.O yuzden simdilik o asamani dusunmuyorlar ben sordum hatta tup bebegi soke oldu erken diye
Ben 10.ayımda yaptırdm çünkü artk pskolojim bozulmştu hiçbir sorun yok yumurtlamayı yakalıyorum sperm çok kaliteli ama tutmuyor daha çok büyümesndem korktm ve adetlerim çok agrılıydı sizde 1 sene deneyin bakalm kısmet bu işler

Yapisiklik yaratiyor ve tupleri kapiyor diye tuplerim yoklanacak simdi gelicek ay

aynı biz :)

suan hamılemısın dogum oldumu ne durumdasın canım bende ıkı taraflı kıstler var tüp bebege baslıvam yumurta kac tane döllendi merak ediyorum
6 aylık hamileyim canım 12 yumurtam döllendi 2 tane 5.güne 4 tanesi 6.güne gitti sıkıntı yapmayın kist tüp bebekte etki etmiyor

6 aylık hamileyim canım 12 yumurtam döllendi 2 tane 5.güne 4 tanesi 6.güne gitti sıkıntı yapmayın kist tüp bebekte etki etmiyor
allah kucagına almak nasıp etsın canım deneyeceğim bakalım ınsallah yumurtalar ıyı cıkar sıkıntılı bır donem cunku gecen sene normal yolla hamıle kaldım 4.ayda kalbı durdu enfeksıyondan kaybettım bır senedır olmuyo :S artık tüpe baslıcam

Yaa çok üzüldüm peki belirti bermiyomu bu enfeksiyon ya en korktuğum sey birde ne enfeksiyonu oluyo bu idrarmı mantar gibimi

Yaa çok üzüldüm peki belirti bermiyomu bu enfeksiyon ya en korktuğum sey birde ne enfeksiyonu oluyo bu idrarmı mantar gibimi
yok canım zerre belırtı yoktu bende enfeksıyona dahıl kalbı durduguna dahıl cınsıyet ıcın gıttım şok oldum cok fazla anlatıp senı etkılemek ıstemem içine korku alma hıcbırseyden korkma kötüyü cekme kendıne kucagına alcagın gunu düşün hep canım belki hastahane bır sebep bulamadı enfeksıyon yazdı bılemem ılkte arastırmıyorlarmıs cunku

Canım ben seni hatrlıyrö ya o ara çok araştırdgm için senin adında çıkıyodu suan ne durumdasn
canım biranda fsh değerim yükseldi 30 a çıktı, o düşmeden başlanmıyor bu ay tekrar bakılacak. Senin değrlerin normalmiydi hepsi yumurta toplanmadan önce

Gerçekten çok üzüldüm ama bikere olmuş bidaha olcaktır Bebegin üzülme sakın Lütfen herşeyin zamanı var

canım biranda fsh değerim yükseldi 30 a çıktı, o düşmeden başlanmıyor bu ay tekrar bakılacak. Senin değrlerin normalmiydi hepsi yumurta toplanmadan önce
Normaldi canım neden oyle oldu acaba ya bi aya düzelir ama ilaçlara çok tepki verdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…