Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çift rahim var 8 haftalık hamileyim ve doktorum progestan verdi günde 2 kere
çift rahimlilerde düşük tehlikesi daha fazla oluyormuş çok korkuyorum inş bişey olmaz
annem cift rahimli idi...bes kardesiz...dusuk hic olmamis...
canım bende çift rahimliymişim. Sezeryan sırasında anlaşıldı(
doğumum biraz zor oldu. Yani dr yaptığım en zor doğumdu dedi( epidural olunca bende kadının alnından akan terleri gördüm açıkçası.
Bide çift rahimli olunca bebeğim 2 kilo doğdu. Yani dr oyüzden pek gelişmemiş, bundan sonraki bebklerinde böyle düşük kilolu ve erken doğar dedi(
annemde çift rahimliymiş. 2 düşük yapmış. 3 kardeşiz. Ama annem doğumlarını evde yapmış. Hiç de zor olmadı diyo:))
allah tamamına erdirsin arkadaşım..
amin canım banada doktor riskleri saydı 8,5 aylıkken doğum olabilir dedi
16 .haftaya kadar düşük tehlikesi var
sen kaç haftalık doğum yaptın ??
34-35 hafta arası canım. Rahimde ufak bir sızıntı vardı. Erken olmak zorunda kaldım.sızıntıyı ben farkettim. Dr bi türlü ikna edemedim. Sonra suyum azalınca anladılar ama 3 gün sonra gerçekleşti doğum.mikop kapma olasılığına karşı doğar doğmaz 3 antibiyoik iğne yedi oğlum(( sen yine şanslısın doğumdan önce teşhis etmiş doktorun. Son haftalar çok hareket etme yat. Erken doğan çocuğun bukadar zor olduğunu ben bilmiyodum. Yoksa daha dikkatli olurdum
(((
ben evlendikten sonra ilk gittiğim jınekolojik muayenede öğrendim çift rahimli olduğumu ve kolay hamile kalamayabiliridm
ama çok şükür 2.ayda hamile kaldım doktorumda çok iyi çok menunum 15 günde bir kontrole gidiyorum
bebeğin şimdi ne kadarlık ?
cift rahımlı olunca hamıleyken ötekı rahmımden tekrar hamıle kalınıyormu?doktorlar dızısınde vardı böyle bırsey kadın ıkızlere hamıleydı sonra bebklerın arasında fark oldugu ortaya cıkıyodu adamda yokmus oara kadın tecavüze ugramıs ondan hamıle kalmıs öyle bıseydı ozman sııznde hamıleyken ılıskıye gıırnce hamıle kalma rıskı varmıdır tekrar
cift rahımlı olunca hamıleyken ötekı rahmımden tekrar hamıle kalınıyormu?doktorlar dızısınde vardı böyle bırsey kadın ıkızlere hamıleydı sonra bebklerın arasında fark oldugu ortaya cıkıyodu adamda yokmus oara kadın tecavüze ugramıs ondan hamıle kalmıs öyle bıseydı ozman sııznde hamıleyken ılıskıye gıırnce hamıle kalma rıskı varmıdır tekrar
DBAG bişey soracağım...senin reglinde uzun sürüyormuydu...
ya ben doğuma kadar çook dr gezdim. üstelik ankarada. hem özel hem devlet.... üstelik ilk gittiğim dr bende kanserden şüphelendi. doğruca gataya gittim. 4-5 tane doç, prof baktı bana .çünkü özeldeki drum kanserden şüphelendiğine dair bir not yazıp onu gatadaki hocalara göstermemi istemişti... ama onlar bile söylemedi. acaba o kanser olayında onu es mi geçtiler. neyse konuşmayalım böyle tatsız konuları.
şimdi 27 aylık bir oğlum var.kocaman abii olduuu. ve ben bu yaşadığım tüm herşeye rağmen 2. bebeği düşünüyüorum. 2 yıl sonra kucağıma 2. de sağlıkla alırım inşallah...
Bende çift rahim var 8 haftalık hamileyim ve doktorum progestan verdi günde 2 kere
çift rahimlilerde düşük tehlikesi daha fazla oluyormuş çok korkuyorum inş bişey olmaz
Bende cift rahimliyim. 36 yasindayim ve kizimi dogurdugumda 27 yasinda idim. Kizim su anda 8,5 yasinda. 34 haftalik dogdu. 5 gun kadar yogun bakimda kaldi. 3-4 ay icerisinde arayi hemen kapatiyorlar. 6 hafta erken dogdugu icin dogum kilosu 2.160 kg idi. Boyu 49 santimetre. 3 yasinda kendi kendine okuma yazma ogrendi. 2 anadili var (bilingual) ve cok aktif bir cocuk. Yani endiselenme. Allah'a saglikla versin cocugu kucagina. Bu arada ben bu hafta tekrar hamile oldugumu ogrendim, Ne yapsam diye dusunuyorum;/ (bana progestan verilmemisti)
bende böyle bişeyi gazetede okumuştum hindistanda olmuş kadın 1 aylık hamileyken diğer rahimde tekrar bebek oluşmuş
16.haftaya kadar düşük riski olduğu için ilişki yasak yasak olmasada büyük ihtimal korunmam gerekirdi sanırım
Merhaba ben merak ettim de bebeğinizi doğurdunuz mu?allah bağışlasın böyle güzel haberler alınca moralim yükseliyor
progestanı 16.haftaya kadar kullanacağımı söyledi
düşük ihitmali daha yüksek olduğu için kullanıyorum
doktorum vaktimden önce doğum sancıların başlayabilir dedi
çok şükür şimdilik çok iyi gidiyor hiçbir şikayetim yok umarım sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi