• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift rahim

silik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
225
1
96
Ankara
kadınların %30 da çift rahim oldugunu biliyormuydunuz ben bilmiyodum ama ögrendim sezeryan ameliyetında hemde aylarca kontrole gittim o kadar ultrasona girdim ama görünmedi takii bebek günü gelipte dogamayıncaya kadar acil sezeryana alındım doktor içini açınca çok şaşırdı çift rahimli oldugumu görünce bazı kadınlarda belli dahi olmuyomuş normal dogum falan yapabiliyolarmiş kimininde adeti çok oluyomuş belki sizde çift rahimlisinizdir"

ikizde doogabılırmıs kısırda kalabılırız

hımm çok ilginç. merak ettim bende de var mıdır ki :)

ilginize teşekkürler arkadaşlar bende bi çocuk annesiyim ve bu çift rahim işi kafamı meşgul ediyo kiminde belli bile olmuyo normal dogurailiyolar kiminde kısırlık nedeni aslında %100 kısırlık nedeni degilmiş doktor söyledi yinede ameliyatla ya birimi alıyolarmış yada ortadan dikiyolarmış aslında pek bilinmeyen bu konu çok yaygın ama anlaması zor ya bi hastalık sebebiyle yada doğumda anlasılıyo yada bilmeden hayat sürüp gidiyo çünkü biz kadın doğumcuya gitmekten özellikle altan muayene olmaktan çok korkuyoruz bende dahil senelerdir çok adet sancısı çektim ama doktora gitmedim halada gitmiyorum nasılsa sebebi çift rahimdir diyorum agrı kesici alıp geçiştiriyorum aman bütün hastalıklar kadınlarda erkekler ne rahat oh

benim bir arkadaşım da ewlendi
hamile kaldı 3 ay içinde
sonra çocugu düştü
düşünce doktor demiş çift rqahimlisin sen
sonra tekrar gebe kaldı sorunlu bir hamilelikti elbette
tek tarafı diktiler hamileligi sırasında
şimdi dogurdu saglıklı bir bebegi var

cok oluyommmmmmmmmmm

bende bu ay çok oldum sen nasıl ögrendin çift rahimli oldugumu ikiz hamile kalabiiyoz demişsin ikiz hamile kalmaktan çok ayrı aylarda hamile kalmak korkutuyo insanı düşünsene iki ay ara ile sezeryan oldugunu allah korusun

ben de var mı bilmiyorum...
Adet olduğum zaman aşırı halde oluyor kanamam...
Bu kadar kan nerden geliyor diye merak etmişimdir hep...

benim bir arkadaşım da ewlendi
hamile kaldı 3 ay içinde
sonra çocugu düştü
düşünce doktor demiş çift rqahimlisin sen
sonra tekrar gebe kaldı sorunlu bir hamilelikti elbette
tek tarafı diktiler hamileligi sırasında
şimdi dogurdu saglıklı bir bebegi var
benim hamileligimde sorunlu oldu düşük tehlikesi falan degil ama dokuz ay dayanılmaz mide bulantıları yaşadım dokuz ay sadece serumla beslendim hamileligim sırasında çift rahimli oldugumu bilmiyordum bile hatta duymamaıştım adını ama sonunda çok şükür 3.750 dogdu bebegim yanlız aldıgım serumlardan hamilelik sonrası 20 kğ aldım

Back