İnanırmısınız TOPRAK AYDIN kullanıcısına mesaj yazmak için üye oldum umarım beni okur gerçi mesajı yazalı baya olmuş şimdi ne durumda merak ediyorum doğrusu,
Şimdi ben 19 yaşımda evlendim ve farkında bile olmadan hamile kalmışım kanamayla uyandım bir gün ve ilk düşüğümü bu şekilde yaparak aynı zamanda çift rahimli olduğumuda öğrenmiş oldum. O günlerinden üstünden çok zaman geçti şimdi 34 yaşındayım ve bir erkek çocuğum var son derece sağlıklı 11 yaşında, sizi sıkmak istemiyorum ama kısaca öykümü anlatıcam ve aslında bende ne yapacağımı şu anda bilemiyorum belki beyin fırtınası yaparak birşeylere çözüm bulabiliriz.
Ben oğlumu dünyaya getirene kadar 6 düşük yaptım hatta bir keresinde iki rahimde döllendiğinden ikiz düşürdüm, sonra oğluma hamile kaldım sıkı bir doktor kontrolündeydim kanamam sürekli vardı 4 ay hep yattım doktor sadece tuvalete izin var dedi. 4 aydan sonra yavaş yavaş kalktım hatta kimse görmeden iş güç bile yaptım ama 30 uncu haftada suyumun geldiğini farkettim biraz geç olsada hemen hastaneye yatırdılar tansiyon çok yüksekti çocuk susuz durumdaydı 4 gün yoğun bakımda yattım, sonraki gün bebeğin nabzı gitti ve hemen ameliyata aldılar ve böylelikle 31 haftada oğlum dünyaya geldi Prematüre bebeklerin yaşadığı herşeyi yaşadık tabi 1 ay hastanede yattık zor günlerdi.
Şimdi aslına bakarsanız bütün bunları yaşadıktan sonra ikinci bir çocuk asla düşünmüyorum ama eşim çok istiyor ve sanırım çocuk yapıcaz doktora gittim her şeye bakıldı bir anormallik yok ama doktorum TOPRAK’ın doktorunun tersine ameliyat olmam konusunda bana ısrar ediyor bu konuda onunla hemfikir olamadık. Çünkü bu kadar düşük yapmış bir kadın olarak yüz de yüz çift rahmim olduğu için düşük yapıyorum diye bir şeyi kimse söyleyemez, belki ameliyat olucam ve düşüklerim yine devam edicek bunun bir garantisi yok ki; ameliyat dediğinde meşakkatli ameliyattan 1 yıl sonra çocuk yapabiliyorsun zaten o kadar kolay olmayan bir ameliyat aşağıdan değil karnı keserek yapılan bir ameliyat (yani sezeryandan daha ağır bir ameliyat)
Kısacası ben bütün bunları yaşamama rağmen ameliyat olmadan bir kez daha denicem şansımı inancın her şeyi yeniceğini düşünüyorum kesin olacağına inanırsam bebeğimin olur diye düşünüyorum.
Ve son olarak sana da bana da başarılar diliyorum...