• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift rahim..yardım!!!

benimde arkadaşlar size acil bir sorum olacak ben bugün doktorumdan çift rahimli olduğumu öğrendim aynı zamanda 10 haftalık hamileyim çok korkuyorum aynı zamanda vajinamda şekil bozukluğu var sizce doğum yapmama engel oluştururmu bana bilgi sahibi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim çok teşekkür ederim arkadaşlar

dılekcım gecmıs olsun
we hayırlı olsun
bende cıft rahımlıyım
we hamıleyım 32 haftalık olduk nerdeyse

cok zor gectı kanamalar agrılar sızılar

ama sukur geldık bu gunlere

sende dıkkat e sık dık dr kontrolune gıt

ama wajınada kı bozuklugu bılmıyorum

nasııll olur onu bılmıyorum

ınsallah sorunsuz gecer

arkadaşlar bende de çift rahim vardı ilk öğrendiğimde doktor aynı şekilde düşebilir bebeğin demişti ben onu göze alamadım ameliyat oldum hemde ilkinde olmadı dedi doktor histereskopi de yaptı 4 ay sonra düzeldi dedi ama bebek hala yok kızlar doktorunuzu iyi seçin kızlar

kızlar benimde rahim çift çok iyi ve tanınmış bir dr da tedavi oluyorum benimde çocuğum olmuyor ama ben aynı zaman da PKO luyum.baştan bu rahim mevzusunu bayağı bir büyütüp kafama takmış moralimi çok bozmuştum ama doktorum bu normal bir durum hemen hemen her 2 kadından birinde doğuştan gelen bir durummuş ve büyütmemen gerektiğini söyledi sen sadece hamile kalabilmek için moralini yüksek tut bu rahatsızlığına hamile kaldıktan sonra müdahale edeceğiz ilaçlarla falan bu durumu atlatabilirsin dedi.Şimdi bende öyle yapıyorum bence sizde öyle yapın ve kendinizi çok iyi bir dr. a emanet edin bence .TEK ÇÖZÜMÜ BU.....

Back