S sedaa54 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 47 6 1 27 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmiram #101 elifmiram .!.: Hakkında hayırlsıı neyse o olsun biran önce beni de habersiz bırakma 3. Ayı bugğn bitirdim 12+1im düşüğü geçtik sıra erken doğumu bitirmekte Allah'ın izniyle pazartesi ikili tarama var Allah'ın izniyle düzgün sonuçlarla oda geçer Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel geçer canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün sonuçları da güzel olsun
elifmiram .!.: Hakkında hayırlsıı neyse o olsun biran önce beni de habersiz bırakma 3. Ayı bugğn bitirdim 12+1im düşüğü geçtik sıra erken doğumu bitirmekte Allah'ın izniyle pazartesi ikili tarama var Allah'ın izniyle düzgün sonuçlarla oda geçer Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel geçer canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün sonuçları da güzel olsun
elifmiram Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 160 33 13 29 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmiram #102 sedaa54 .!.: İnşallah güzel geçer canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün sonuçları da güzel olsun Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah tek temennimiz senin içinde geçerli bu güzel düşün ümidini hep diri tut inşallah birgün seninde haberini hayırlı bir şekilde alıcaz
sedaa54 .!.: İnşallah güzel geçer canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün sonuçları da güzel olsun Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah tek temennimiz senin içinde geçerli bu güzel düşün ümidini hep diri tut inşallah birgün seninde haberini hayırlı bir şekilde alıcaz