Allah.büyük inşallah sağlıklı bi gebelik geçiririz benimde düşüklerim oluyor iki tane oldu biri düştü diğeri işte hastalıklıydi hayırlısı inşallahBende tekrar doktora gittim ameliyat olmam gerektiğini söyledi döllenmesini de etkileyebilir dengesiz bile olabilir rahim dedi ve sağlıklı gebelik için önce alt yapı sağlam olması gerektiğini söyledi bakalım yarın mr verdi inşallah şu MR ı sağlıklı bir şekilde atlatırım ve ameliyat için detaylı görüşme sağlarız. Bir de bu yolu denemeyi düşündük. Kendiliğinden olmasını çok istedim ama olmayınca da üzüntü oluyor. Değerlerime baktığında istemediğin kadar çocuğun olabilir dedi bazı şeylerin tanımlanamadığı bilemediğimiz yanları var o da bir yerde nasip oluyor yapabileceğimiz belli testler var ilerisi yok dedi doktor. Sonuçta çift rahimli bir sürü insan hamile kalıp doğuruyor Allah ol der ve olur demekki bizim sınavımız da bu yani. En azından bu tedaviyi de tamamlayıp elimden geleni yaptım diyerek içimin rahatlamasını istiyorum tabi bazı korkularım var kapalı alan, anestezi gibi bakalım artık inşallah Herşey hepimiz için güzel olur.