- 17 Şubat 2024
- 160
- 33
- 13
- 29
Regliden 14. Günü değerlendirmeyi ihtimal etme bencebende herhangi bir kist vs yoktu reglimde çok düzenli belki de bırakırım yapmayıartık ne yapacağımızı şaşırdık. İnşallah canım bir an önce hepimizin kucakları dolar
![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regliden 14. Günü değerlendirmeyi ihtimal etme bencebende herhangi bir kist vs yoktu reglimde çok düzenli belki de bırakırım yapmayıartık ne yapacağımızı şaşırdık. İnşallah canım bir an önce hepimizin kucakları dolar
![]()
Tamam canım inşallah güzel haberleri alırız önümüzdeki ayRegliden 14. Günü değerlendirmeyi ihtimal etme benceinşallah canım amin
![]()
İnşallah haberleşelim başarılarTamam canım inşallah güzel haberleri alırız önümüzdeki ay![]()
Seda nasılsın var mı bir gelişmeTamam canım inşallah güzel haberleri alırız önümüzdeki ay![]()
Merhaba elifcim her ay tıkırında adet oluyorumSeda nasılsın var mı bir gelişme![]()
Ay gerçekten seni ben dert ettim dua edicem senin içinMerhaba elifcim her ay tıkırında adet oluyorumsen naptın
![]()
Çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhAy gerçekten seni ben dert ettim dua edicem senin içinbende 6+3 olmuşum
![]()
Allah razı olsun dün gece yatarken aklıma geldin dua ettiklerimin arasına ismen sana da dua ettim Rabbim biran önce hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahÇok sevindim senin adına rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh![]()
![]()
hamişlerin duası kabul olurmuş dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim
![]()
Çok teşekkür ederimAllah razı olsun dün gece yatarken aklıma geldin dua ettiklerimin arasına ismen sana da dua ettim Rabbim biran önce hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah![]()
Benim bi tanıdığında çift rejimiydi bir tane çocuğu var ve disukleride olmuş yinede deniyorlar tekrardan istiyorlarMerhabalar kızlar ben çift rahimliyim. Bi doktor hamile kalman zor bi doktor engelin yok dedi. Bende hsg çektirdiğim gün denemeye başladım tüplerim açık bu arada. Adete 10. Gün kala erken gebelik negatif 6 gün kala negatif sonuçları aldım. Fakat duramıyorum test yapmadan az çok belirtiler var akıntı kasık ağrısı hafif bel ağrısı böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz :)
Şuan hamileyim Rabbim düşüğü göstermesin inşallahBenim bi tanıdığında çift rejimiydi bir tane çocuğu var ve disukleride olmuş yinede deniyorlar tekrardan istiyorlar
AminŞuan hamileyim Rabbim düşüğü göstermesin inşallah![]()
Bende çift rahimden dolayı döllenmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım ama bu şekilde hamile örneklerini duydum her yolu denedik ama olmadı tek çare tüp aşılama kaldı
Çift rahimli tanıdığım 3 kere hamile kalmış ama 2 tanesi düşmüş 1 tanesi kocaman kız olmuş yine düşünüyorlar miş yani oluyor elifmiram burdaki arkadaşımızda öyle hamile demekki oluyor siz yumurta çatlama iğnesini denediniz mi gerçekten çok farklı hikayeler yine burda 7 sene kız her şey yapmış olmamış tüp bebek de en son kendiliğinden kalmış Allah büýük benimkide oluyor ama düşdü mesela 2 düşüğüm var şuan korunuyoruz düşünlerimden dolayı hayırlısı inşallah Allah inşallah sanada banada sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bir bebek vermeyi hayırlısıyla nasip etsin tüm istiyenler Rabbim nasip etsin inşallahBende çift rahimden dolayı döllenmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım ama bu şekilde hamile örneklerini duydum her yolu denedik ama olmadı tek çare tüp aşılama kaldı
Çok teşekkür ederim duan için Allah razı olsun inşallah sende yakın zaman da bebeğini sağlıkla alırsın hayırlısıyla inşallahYapılan testlerde yumurtamın çatladığını söylediler o yüzden çatlatma iğnesine gerek duyulmadı. Tabiki hepsi nasip olacağı varsa bir şekilde oluyor. Beklemek insanı ümitsizliğe düşürüyor malesef ki. İnşallah seninde kalbine göre olur düşüklerin için üzüldüm inşallah bir dahakine kucağına almak nasip olur
Benimde düşüyor yada sorun çıkıyor kürtaj olmak zorunda kalıyorum inşallah bundan sonra olursa sağlıkla ilerler gebeliğim Allah herkese isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallahYapılan testlerde yumurtamın çatladığını söylediler o yüzden çatlatma iğnesine gerek duyulmadı. Tabiki hepsi nasip olacağı varsa bir şekilde oluyor. Beklemek insanı ümitsizliğe düşürüyor malesef ki. İnşallah seninde kalbine göre olur düşüklerin için üzüldüm inşallah bir dahakine kucağına almak nasip olur
Amin canım inşallahBenimde düşüyor yada sorun çıkıyor kürtaj olmak zorunda kalıyorum inşallah bundan sonra olursa sağlıkla ilerler gebeliğim Allah herkese isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Bende tekrar doktora gittim ameliyat olmam gerektiğini söyledi döllenmesini de etkileyebilir dengesiz bile olabilir rahim dedi ve sağlıklı gebelik için önce alt yapı sağlam olması gerektiğini söyledi bakalım yarın mr verdi inşallah şu MR ı sağlıklı bir şekilde atlatırım ve ameliyat için detaylı görüşme sağlarız. Bir de bu yolu denemeyi düşündük. Kendiliğinden olmasını çok istedim ama olmayınca da üzüntü oluyor. Değerlerime baktığında istemediğin kadar çocuğun olabilir dedi bazı şeylerin tanımlanamadığı bilemediğimiz yanları var o da bir yerde nasip oluyor yapabileceğimiz belli testler var ilerisi yok dedi doktor. Sonuçta çift rahimli bir sürü insan hamile kalıp doğuruyor Allah ol der ve olur demekki bizim sınavımız da bu yani. En azından bu tedaviyi de tamamlayıp elimden geleni yaptım diyerek içimin rahatlamasını istiyorum tabi bazı korkularım var kapalı alan, anestezi gibi bakalım artık inşallah Herşey hepimiz için güzel olur.Benimde düşüyor yada sorun çıkıyor kürtaj olmak zorunda kalıyorum inşallah bundan sonra olursa sağlıkla ilerler gebeliğim Allah herkese isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Canım bende çift rahimliyim en belirgin belirtim oldugu haftadan itibaren su gıbı akıntıydı o kadar anladım ki hamıle olduğumu bildiğin anlık ıc çamaşırım işemiş gibi oluyordu hakkında hayırlısı benımde zor olmustu ama kıloluyum ve pkosum var bence benımkı ondan oldu eliminasyon diyeti yaptım ıkı ay sonra hamile kaldımMerhabalar kızlar ben çift rahimliyim. Bi doktor hamile kalman zor bi doktor engelin yok dedi. Bende hsg çektirdiğim gün denemeye başladım tüplerim açık bu arada. Adete 10. Gün kala erken gebelik negatif 6 gün kala negatif sonuçları aldım. Fakat duramıyorum test yapmadan az çok belirtiler var akıntı kasık ağrısı hafif bel ağrısı böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz :)