Nasil yani ? Kac haftalik hamilesin, ne kadar sure hastanede kal diyor ?Arkadaşlar bugün cift rahim olduğumu ogrendim. Ama baska dr bundan bahsetmedi. Düşük riskin yuksek olur hastanede kal bu gece istersen duserse de duser sen bi sey yapamazsin diyor. Bebegimin kalp atışları başlamış cok korkuyotum ilk defa duydum nedir bu durum kızlar bi yol gösterin cok fenayim cok Üzgünüm kaybedemem bebegimi
Kanaman , kahverengi akıntın filan var mı ?Arkadaşlar bugün cift rahim olduğumu ogrendim. Ama baska dr bundan bahsetmedi. Düşük riskin yuksek olur hastanede kal bu gece istersen duserse de duser sen bi sey yapamazsin diyor. Bebegimin kalp atışları başlamış cok korkuyotum ilk defa duydum nedir bu durum kızlar bi yol gösterin cok fenayim cok Üzgünüm kaybedemem bebegimi
Yo yo asla öyle bi sey aklimda yok cesaret edemem zaten en önemli şey bebegim benim icinEsinle iliskiye girme o zaman hamileligin boyunca, dusuk riski varmis madem, diger rahimde de dollenme riski yuksek olur hem. Dogumda da sikinti olur aralarinda bikac ay fark olur o sirayla dogurmak zorunda kalirsin isin zor
Nasıl yani, bunu biraz anlatır mısın.Esinle iliskiye girme o zaman hamileligin boyunca, dusuk riski varmis madem, diger rahimde de dollenme riski yuksek olur hem. Dogumda da sikinti olur aralarinda bikac ay fark olur o sirayla dogurmak zorunda kalirsin isin zor
Ben de tv de görmüştüm boyle seyler oluyormuş ikinci bi bebek gebelik sırasında dollenebiliyor. Ilk bebek büyüyor ve dogumu geliyor ama ikinci küçük olduğu için sezaryen dogumda diger bebeği icerde tutmaya calismislardi. Herhalde benimki gibi rahmi olan kisilerde yaşanıyor bu durumlardellit: 37581782 .!.:Nasıl yani, bunu biraz anlatır mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?