Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler, buradaki bazı yorumlar beta değerlinden bağımsız oluyor diyor tabi bu süreçte beklemek o kadar zor ki yumurta toplamaya hazırlıktan doğuma kadar tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba, hayırlı olsun betayla 100% belli olmuyormuş ultrasonla olurmuş ama bence bu değerlerle ikiz olabilir. Benim 12. gün 194 14. gün 480 civarıydı tek kese benimki 2 tane transfer edilmişti
Evet bu değerleri görünce ben de emin olamıyorum doğru diyorsunuz sanırım perşembeyi görmekten başka çarem yok sanırım sağlıkla gelsin sizin de inşallahBenim tek embriyo transferim yapılmıştı 12. Gün 1817 çıkmıştı tek fetüs olarak devam etti kan değeriyle alakası yok bence.. Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim evet benim ilk tüp bebeğim. Dondurulmuş embriyo transferi olduğundan yumurta toplama işleminden sonra 5. gün çift ya da tek mi istersiniz diye sormuşlardı. Sonrasında o şekilde dondurma işlemi gerçekleşiyor. İnşallah pozitif sonuç alırsınız bu süreçte başarılarAy hayırlısı olsun çok şükür kavuşmuşsunuz bebeğinize Rabb'im sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ilk tüp bebeğiniz mi? Çift embriyo transferini ne durumlarda yapıyorlar öğrenmek istiyorum da ben de çok istiyorum çünkü
Yaa ilk seferde yaptılar yani. Nerde yaptirdiniz? Bir de sorun sizde miydi esinizde mi?Çok teşekkür ederim evet benim ilk tüp bebeğim. Dondurulmuş embriyo transferi olduğundan yumurta toplama işleminden sonra 5. gün çift ya da tek mi istersiniz diye sormuşlardı. Sonrasında o şekilde dondurma işlemi gerçekleşiyor. İnşallah pozitif sonuç alırsınız bu süreçte başarılar
Evet evet bizde herhangi bir sorun yoktu sebepsizdi bizimki. İstanbul’da özel bir doktorda yaptırdık.Yaa ilk seferde yaptılar yani. Nerde yaptirdiniz? Bir de sorun sizde miydi esinizde mi?
Yaa çok güzelll. Hayırlı olsun istiyorsanız gönlünüzde varsa inşallah ikisi de tutar sağ salim kucağınıza alırsınız evlatlarınizi ben de Memorialde yaptıracağım. İkiz olsun çok isterim ama eşim pek sıcak bakmıyor zor olur diye. Bakalım ama kısmet tabi kiiEvet evet bizde herhangi bir sorun yoktu sebepsizdi bizimki. İstanbul’da özel bir doktorda yaptırdık.
İnşallah . Sizin için de gönlünüze göre olur inşallah. Her doktor ilk seferde çift embriyoya sıcak bakmıyormuş sanırım doktorunuzla onu netleştirin istersenizYaa çok güzelll. Hayırlı olsun istiyorsanız gönlünüzde varsa inşallah ikisi de tutar sağ salim kucağınıza alırsınız evlatlarınizi ben de Memorialde yaptıracağım. İkiz olsun çok isterim ama eşim pek sıcak bakmıyor zor olur diye. Bakalım ama kısmet tabi kii
Bakalım hayırlısı inşallahİnşallah . Sizin için de gönlünüze göre olur inşallah. Her doktor ilk seferde çift embriyoya sıcak bakmıyormuş sanırım doktorunuzla onu netleştirin isterseniz