çift embriyo transferi mi tek embriyo transferi mi? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Aminnnn yazdıklarınız çok doğru. Haklısınız çok teşekkür ederim ilginiz önerileriniz için gerçekten içimi huzur kapladı inşallah doğru süreç olur ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Benim de iki embriyo transfer edilecek olması içimi rahatlatıyor açıkçası.Geride embriyo kalmamasındansa onun yerine şansınızın daha yüksek olduğuna odaklanmak kendinizi daha iyi hissetirebilir

Bana çift koydular, ikisi de tuttu. Gebelik biraz riskli ve bolca stresli geçti. Sonrası da özellikle küçük doğdukları için ilk aylar baya zor geçti. Şu an 2 yaşındalar, şimdi de yaramazlık yapıyorlar çok. Yani sürekli yardımcın varsa gir o işe

Benim de iki embriyo transfer edilecek olması içimi rahatlatıyor açıkçası.Geride embriyo kalmamasındansa onun yerine şansınızın daha yüksek olduğuna odaklanmak kendinizi daha iyi hissetirebilir
Bu bakış aşısı daha güzelmiş sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…