Çift dal mı kurumlar arası yatay geçiş mi? Önerileriniz...

Kepler-452b

Ya bugün son günse?
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.926
1.010
398
Ganom fena degil ve şansımı denemek istiyorum.

Çift dal yapabilecegim alanlar: zihin engelliler ögretmenliği, okul öncesi ögretmenliği

kurum arası geçiş: psikolojik danışmanlık ve rehberlik

rehberliğe geçemeyebilirim, kontenjan çok az ve talep fazla. peki çift dalda hangisini tercih etmeliyim?
He birde daha önce çift dal yapan var mı? Üstesinden gelebilir miyim? Benim toplamda 4-5 saatim yolda geçiyor bunları da göze alırsak çok mu zor olur ?

Son düzenleme:

çift anadal için bence okul öncesi çok ideal ama tabi rehberlikte çok güzel bir bölüm.
zorlanma elbette olur ama elinden geleni yaptıktan sonra üstesinen gelirsin.
ben çift anadal felan yapmadım ama ablam yaptı o zorlanmadı pek şahsen snıf öğretmenliği ile rehberlikti snaırım onunda tam hatırlamıyorum

benim sınıf ögretmenliği ile pdr beraber okuma şansım yok. onun için bölüm degiştirip sadece pdr seçmem gerek.
çift dalı okul öncesi ile zihin engelliler ögr. için yapabilirim.

ben daha çok zihin engelliler ögretmenliği düşünüodum, manevi yanı kuvvetl bir meslek. neden okul öncesi ki? kafam karıştı şimdi :)

zihin engelliler öğretmenliği de güzel elbette okul öncesi ataması daha kolay daha rahat olduğu için dmeiştim.
pdr de tekrar seçme şansın varsa yani değğiştiripte bence çok güzel rahat ataması kolay maaşı da güzel bir meslek ama tabi tercih senin :)

Zihinsel engelliler öğretmenliği değil de okul öncesi derim. Ben okul öncesi okuyorum, dersleri zor değil rahat halledersin.

PDR tercih ederim is alani olarak diğerlerinde avantajli.Ve puanlari ortada.

Niye canım okul öncesiyle zihinsel engelliler öğretmenliklerinin puanları çok mu düşük? En düşüğü 410-420. O puanı alamayan birçok insan var, belirtmek isterim. Ki puanların yüksek olması talep meselesiyle alakalı. Pdr isteyenlerin sayısı fazla olduğu için puanları artıyor.

Zaten bizim okulda kurumlar arası geçiş hakkı yokmuş henüz. Ben de şansımı ÇAP'dan yana denicem ve sanırım okul öncesini tercih edicem. :)

:

tavsiyem zihinsel engelliler öğretmenliği. az üniversitede olmasından dolayı çok az puanlarla direk atanıyor mezunlar. ama tabi ki kolay bir meslek değil hatta zor bile. eğer yapabilirim dersen garantisi olan bir meslek düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…