Anlattıklarınızın hepsini yaşadım her gece hıçkı hıçkıra ağladım 3 sene boyunca ilk 7 ay biz korunduk ama bırakıncada olmadı
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benden yıllar Sonra evlenenler artık ikinci bebeğini bekliyo ;( her şeyi denedim bitkisel kürler ilaçlar çatlama iğnesi hepsini denedim olmadı maalesef artık tüp bebek düşünmeye başladık ailemden herkes de dile getirmeye başladı beklemeyin artık falan die gördüğüm tedavilerde kist yaptı bundan 6 ay önce kist ameliyatı oldum ameliyat zor değildi ama o tanı süresi çok zor geçti artık sağlığımdan da olmaya başladım ameliyattan 1 ay Sonra agrılarım tekrar başladı doktora gittim yine kist oluşmuştu doktora her gittiğimde ağlayarak dönmekten bıkmıştım
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
daha Sonra kabullenmeye başladım olmuyodu benim çocuğum Ne kadar çabalasamda dibe batmaya devam ediyodum sadece dua ettim rabbimden hep istedim ama tedavileri bıraktım kafamdan attım olmuyodu çünkü belki kaderimde Yok dedim ben rabbimden ümidimi kesmedim zamanı değildir dedim hayat İnan'ın daha kolay olmaya başladı :) sonra bir baktım adetim gecikmiş İnan'ın 3 sene her ay 1 gün geçince test yapan ben test yapmadım bir kaç gün geçince test yaptım tabikide negatifti biliyorum Zaten normalde bağıra bağıra ağlarım ama hiç umursamadım kabul etmiştim artık 15 gün geçti yine yaptım yine ne tek çizgi artık dedim baya menepoza girdim adet bile olmamaya başladım dedim doktora randevu aldım gitmedim eşim o gün izinliydi dedik şimdi gideriz yine kist büyüme yapmıştır gidince yine ağlayarak çıkacam o gün berbat geçecekti gitmek istemedim o yüzden 20 gün geçti baktım yine gelen giden YÖK ama arada maydanoz suyu kaynatıp içiyorum iki gün üst üste içtim gene gelmedi evde adet söktürücü vardı adetim gelsin die tutup içtim
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
ilaç bitti üçüncü gün aniden kanamam başladı ama hala seviniyorum. Adetim geldi die bir yandanda üzülüyorum ki artık ilaçsınız adet göremiyorum die
ama kanamanın başından beri tuhaf bir ıkınma hissi geliyo daha önce hiç başıma gelmedi ve şiddetli bir şekilde ıkındım ve benden bir parça düştüğünü hissettim ama ben geçikme yaşadığım için biriken kan parçasıdır die düşündüm tuvalete gittiğimde büyük bir parça var etrafı kırmızı kana benziyo ama ortasında Deniz atına benzer kıkırdaksı dokuda bir parça var ama benim gene aklıma bile gelmiyo hemen resim çekip aplama attım aplam sen nasıl fark etmiyorsun bu bebek demez mi ama brn hala inanmadım hemen hastaneye gittim doktor resime bakıp evet bebek dedi ama kan Ve idrar testi yine negatif çıktı Ve bir kaç gün Sonra kendi doktoruma gittim ve doktorum demesin mi en az 8 haftalık bir hamilelik geçirmişsin die
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
haberim olmadan üç sene yolunu beklediğim meleğimi kaybetmişim meğer
ama İnan'ın üzülemiyorum bile aksine seviyorum çok şükür bir kere rabbim nasip ettin inşallah hayırlısıyla tekrar nasip eder isteyen tüm kullarına Ve hayırlısıyla inşallah bana
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
birde nadir de olsan böyle testlerde gözükmeyen hamilelikler varmış Ve bende bunlardan birini yaşamışım