çift çizgiyi gördüm hadi hayırlısı

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
42
Dün gebelik forumunda dolanıyordum belrtilere falan baktım zaten hepsi mevcuttu 2 kasımda adet olmuştum 1hafta geçikti inanılmaz kasık ağrısı falan oldu.Dün burdaki yazıları okudum akşam da iş çıkışı test aldım ve sonuç çift çizgi.

artık burdan çıkmam herhalde hepimiz için hayırlısı olsun.Fikirlerinize epey bi ihtiyacım olacağına eminim....:CüvCüv:

tebrik ederim
bugün de baya hamile var kk da ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllh hepiniz

hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Allah hepimize sorunsuz hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrikler canım allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım tamamına erdirsin inşallah

hayırlı olsun canım
inşaallah güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

opuyorumnanaktan

çok tebrik ederim canım..
kasık ağrısı dışında başka bişi hissettinmi farklı olarak

çok tebrik ederim canım..
kasık ağrısı dışında başka bişi hissettinmi farklı olarak
tşkr ederim.belirtiler adet belirtisine benziyor ama daha fazla ağrısı, göğüslerde şişme ucunda şişti yani,bel ağrısı, halsizlik,adet gecikmesi.
Dün gece zaten kasık ağrısından uyuyamadım ne biçim bişey 5 dk sağ taraf ağrıyr 5 dk sol kasık yani anlayacağınız şuanda uykusuzum.

file:///C:/Users/sevgi/Desktop/ticker_designer.php_files/preg.png

HAYIRLI OLSUN CANISI! ! !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…