Çift çizgi silikte olsa

canım ozaaman sen kesın hamişsinn :teytey: hayırlı olsun sende mart annesı olacaksın beklıyorum topicigimize a.s.

ben hamıleyım canım benım beklenen adetımın 2. gununde 76 cıktı doktor cok normal dedi senın ne zaman olman gerekıyo canım a.s.

Benim adetime 3 gün var daha.o zaman bu değer iyi diye yorumlayabilir miyiz acaba.gerçi yarın kendi doktoruma gidicem inşallah devamı gelir.allah hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin

tebrik ederim çiğ tanesi. hayırlı uğurlu olsun.sorunsuz hamilelikler diliyorum sana. ya ben kendime söz vermiştim 12. günü bekliycem diye ama beni bu kararımdan vazgeçiriyorsunuz. sabırsızlanmaya başladım.
kırkbinkere maşşşşşşşşşşşşşşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel bir hafta. kaçıncı hamilelik haberi oldu kızlar? ohhhhhhhhhhhhhhhhh. allahım nazarlardan korusun. bereketli bir ay olacak temmuz sanırım. inş. biz de aranıza katılırız.

tebrik ederim çiğ tanesi. hayırlı uğurlu olsun.sorunsuz hamilelikler diliyorum sana. ya ben kendime söz vermiştim 12. günü bekliycem diye ama beni bu kararımdan vazgeçiriyorsunuz. sabırsızlanmaya başladım.
kırkbinkere maşşşşşşşşşşşşşşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel bir hafta. kaçıncı hamilelik haberi oldu kızlar? ohhhhhhhhhhhhhhhhh. allahım nazarlardan korusun. bereketli bir ay olacak temmuz sanırım. inş. biz de aranıza katılırız.

Gerçekten temmuz uğurlu geldi hepimize.Sen yinede test için çok acele etme bazılarının geç çıkıyomuş ya.Ben idrar testi yaptım önce tek çizgi çıkınca daha idrarda çıkıcak kadar yükselmemiştir diye düşünüyorken belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.Bide ne biliyim nası ifade edeyim hissettim galiba .inşallah yarın yükselirde sevincim boşa çıkmaz.

X