Çift çizgi silikte olsa

çixgxtanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
85
1
transferimin 10.günü dayanamayıp idrar testi yaptım çıkmazsada üzülmem nasıl olsa dedim.ikinci çizgi çok koyu olmasada pembe olarak çıktı.tecrübeli arkadaşlar boşa sevinmiyorum değilmi?:teytey:

ikinci cizgi zaten silik cıkıyor gözün aydın şimdiden hamilesin ilk haberi benden al

dikkatli ol kendini yorma fazla yürüme hareketlerini ağırlaştır en küçük bi değişiklikte doktoruna danış

bebişinede kendinede iyi bak hadi allah analı babalı büyütsün :)

Canım GÖZÜNAYDINNN ....Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Allaha emanet ol kendine iyi bak .Darısı başımıza

Benim kardesim kadarsvdiğim dostumda dun test yapti ama 2.cizgi siliktende otö gelge gibi diyo acaba o nedir bilen varmiii

transferimin 10.günü dayanamayıp idrar testi yaptım çıkmazsada üzülmem nasıl olsa dedim.ikinci çizgi çok koyu olmasada pembe olarak çıktı.tecrübeli arkadaşlar boşa sevinmiyorum değilmi?:teytey:

Canım ikinci çizgisi silik olupta hamile olan biçok arkadaş var inşallah sende onlardan birisindir.:lepi:
En kısa zamanda kan testi yaptırıp %100 müjdeli haber vermeni bekliyorum.
Bol hamiş haberli bi hafta oldu walla, darısı başımıza (amin):teytey:

tebrik ederim seni benimde ılk testım silik belli belirsiz cıkmıstı umarım sorunsuz gecirirsin hamileliğini :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.sizler iyiki varsınız .yalnız olmadığımı hissettiriyorsunuz.yarın kan testi yaptıracağım doktorum öyle söyledi.

canım gözün aydın bende transferimin 8. günü yapmıştım idrar testi çok silik çıkmıştı. allah kucağına almayı nasip etsin.:nazar:

benimkide silik çıkmıştı, hemen ultrasona girmiştim doktorum gözükmüyor demişti sonra kan testiyle doğruladık , sabırsız olunca evde yapılan test silik çıkıyor,net çıkması için biraz daha zaman gerekiyor.hadi hayırlı olsun.

canım ya bnde 9 gun ıdrarda baktıgımda negatıf cıkmıstı 13 gun ıkıncı cızgı senın syledıgın gbı sılık cıktı
doktor onemlı olan kan ytestı dedı ve ben sonuc negatıf dıye 3 gun agladım ama cokk sukur kı kanda 268 gorunce:) mutlu son bu yuzden arkadasım ıdrar tahlılıne guvenme....

:nazar::nazar::nazar: Canım inşallah hamişsindir. Seni akdaş'ın listesine eklemiştik haırlarsan geçenlerde. Kan testini alıp da garanti olunca orada seni hamişlerin arasına alırım artık. Çok sevindim canım. Silik çizgi çıkması bile umuttur. Bence hamişsin de yine de kan testine bakmakta fayda var. Hamiş isen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini. :1hug:

canım beklenen adetının kacıncı günündsesın bende dun yaptım ıdrar testı cok silik olmasada dıgerıne göre silik çıkmıstı :nazar:

ben hamıleyım canım benım beklenen adetımın 2. gununde 76 cıktı doktor cok normal dedi senın ne zaman olman gerekıyo canım a.s.

ben hamıleyım canım benım beklenen adetımın 2. gununde 76 cıktı doktor cok normal dedi senın ne zaman olman gerekıyo canım a.s.

Benim adetime 3 gün var daha.o zaman bu değer iyi diye yorumlayabilir miyiz acaba.gerçi yarın kendi doktoruma gidicem inşallah devamı gelir.allah hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin

X