Hangi aralıklarlaBende gördüm çizgiyi ama tekrarlanması lazım.
Tatlim var gibi normal test yapsana bi lutfennn ben burda heycanlandim :)Kızlar adete 8 gün. Var dün rüyamda gördüm test yapmak istedim erken gebelik testi yanlış mı görüyorum 5 dk olmadı test yapalı
Bence var hayırlı olsun ama 8 gün var daha 3 kala falan yapın yine yada kan verin hakkınızda hayırlısı olsun.Hangi aralıklarla
Normal test almadım bir adet bunu aldım akşam eve geçerken alayımbariTatlim var gibi normal test yapsana bi lutfennn ben burda heycanlandim :)
Al al :)Normal test almadım bir adet bunu aldım akşam eve geçerken alayımbari
İnşallah çok istiyordum çok bekledimBence var hayırlı olsun ama 8 gün var daha 3 kala falan yapın yine yada kan verin hakkınızda hayırlısı olsun.
Sonucunuzu buraya yazın inşallah vardır.İnşallah çok istiyordum çok bekledim
Mutlaka yazacagım birde kimyasal saSonucunuzu buraya yazın inşallah vardır.
Hemen kötüyü düşünmeyin rahat olun.Mutlaka yazacagım birde kimyasal sa
Haklısınız birde süre uzun o yüzdenHemen kötüyü düşünmeyin rahat olun.
Hafiften gorunuyo ewet , insaallah giderek koyulasir. 2gun sonra tekrarla.Kızlar adete 8 gün. Var dün rüyamda gördüm test yapmak istedim erken gebelik testi yanlış mı görüyorum 5 dk olmadı test yapalı
Süreyle ilgisi yok eğer varsa şimdiden çıkması bile iyi bişey.Haklısınız birde süre uzun o yüzden
İnşallah çok teşekkür ederim iyi biyetin içinHafiften gorunuyo ewet , insaallah giderek koyulasir. 2gun sonra tekrarla.
Tekrar baktım silikleşmiş mi diye aynı duruyor az daha solgun çok heyecanlandım . Teşekkür ederim içim rahatladıSüreyle ilgisi yok eğer varsa şimdiden çıkması bile iyi bişey.
Rica ederimİnşallah çok teşekkür ederim iyi biyetin için
3 gün sonra mı yapayım testErken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Şahsen çok yanıldım. biraz daha bekleyip kaset test yapmanı öneririm. hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?