- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
Sanırım güzel bir haber geliyorKızlar adete 8 gün. Var dün rüyamda gördüm test yapmak istedim erken gebelik testi yanlış mı görüyorum 5 dk olmadı test yapalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım güzel bir haber geliyorKızlar adete 8 gün. Var dün rüyamda gördüm test yapmak istedim erken gebelik testi yanlış mı görüyorum 5 dk olmadı test yapalı
Bekleyim değil mi bir hafta dahaSanırım güzel bir haber geliyorİnşallah doğrudur test sonucun
Varsada daha çok yeni galiba
Test yanıltıyor olabilir miSilik ama ikinci çizgi var.
ben regle 4 gün kala erken gebelik yaptım cıkmadı. regle 2 gün kala kaset test yaptım. aynı sizin bu yaptığınız gibi silik cıktı kan verdim. bence kaset test yaptım.3 gün sonra mı yapayım test
Tamam bende bekleyim biraz ondan sonra test yapayımben regle 4 gün kala erken gebelik yaptım cıkmadı. regle 2 gün kala kaset test yaptım. aynı sizin bu yaptığınız gibi silik cıktı kan verdim. bence kaset test yaptım.
Eğer dayanabilirsen adetten bir gün önce kaset test yap istersenBekleyim değil mi bir hafta daha
HaklısınnnEğer dayanabilirsen adetten bir gün önce kaset test yap istersenDayanmakta çok sor insanın içi içine sığmıyor ama her ihtimale karşı öyle yaparsan sanki daha iyi olur
![]()
Test pozitifse yanlış olmaz. Adete kaç gün kala test yaptınız? Adet olmanız gereken günde yada 2-3 gün sonra sabah ilk idrarınızla test yapın daha net sonuç çıkar.Test yanıltıyor olabilir mi
Daha 8 gün var hatta 9Test pozitifse yanlış olmaz. Adete kaç gün kala test yaptınız? Adet olmanız gereken günde yada 2-3 gün sonra sabah ilk idrarınızla test yapın daha net sonuç çıkar.
Pardon cumartesiBence de var.Yarın değil ama cuma ilk idrarla tekrar yap istersen. Koyulasacaktir inşallah.
![]()
inşallah yoksa kan mı vereyım erken ama değil miPardon cumartesi![]()
Cumartesi daha da koyulasmissa a sabah ilk idrarla bakarsın canım. Kan verme hemen biraz biriksin zaten iki kat artan bı şey. Sakin ol bebeğin seninle insalahinşallah yoksa kan mı vereyım erken ama değil mi
evet bende gördüm :) erken gebelik testi mi yaptığınızBakınız
evet bende gördüm :) erken gebelik testi mi ya
evet ama tekrar yaptm cıkmadıevet bende gördüm :) erken gebelik testi mi yaptığınız
sabah ilk idrar ile yapılması gerekir diyorlar ama bir kaç gün sonra tekrar deneyin inşallah vardır :)E
evet ama tekrar yaptm cıkmadı
Umudumu kestim çünkü negatif sanırımsabah ilk idrar ile yapılması gerekir diyorlar ama bir kaç gün sonra tekrar deneyin inşallah vardır :)