Gebeliğe Hazırlık Çift çizgi çıktı sonra adet oldum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinar_2885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
67
13
88
Merhaba herkese.bir buçuk senedir bebek istiyoruz iki kere kimyasal geçirdim. .adetim 4 gün geçti adet günü ve sonraki günler test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik olarak çıktı. .tam bu defa tuttu heralde diye düşünürken 4 gün dobra adet oldum acaba neden çift çizgi çıktı yine kimyasal mi geçirdim acaba offf ne zorMuş bebek sahibi olabilmek Allah isteyen herkesi sevindirsin inşallah

Üstüne görme die birsey var acaba onu mu gördün bazı kişiler hamileyken de adet olabiliyor bence kan testi yaptir

Üstüne görme die birsey var acaba onu mu gördün bazı kişiler hamileyken de adet olabiliyor bence kan testi yaptir

Üstüne görme de kanama adet kanamasına göre daha az oluyormuş öyle yazıyor çoğu yerde.ben baya adet oldum sancılı keşke üstüne görme olsa

Üstüne görme de kanama adet kanamasına göre daha az oluyormuş öyle yazıyor çoğu yerde.ben baya adet oldum sancılı keşke üstüne görme olsa
o zaman testler de bişey var pozitif çıkması tuhaf inşallah bidaki aya hamile olursun

Arkadasim bende hamileyken bilmemisim ve bi ay ustune adet oldum diger adetlerimdende hicbi farki yoktu nasil az oluyomus anlamadim

Arkadasim bende hamileyken bilmemisim ve bi ay ustune adet oldum diger adetlerimdende hicbi farki yoktu nasil az oluyomus anlamadim

Valla bende bilmiyorum nasıl az olduğunu yaşayanlar adet kanamasından daha az oluyo diyo..keşke benimki de tutmuş olsa da üstüne görmüş olsam..senin nasıldı nbaya adet gibi miydi..bende ilk defa böyle bişey oldu testlerin hepsi çift çizgi gösterdi sonra adet oldum

Evet benimki normel adetti yani herzamnki gbi oldum bi farki yoktu yani ins seninkide tutmustur

Belkide üstüne görmüşsündür

Bendede tam senin anlattigin gibi oldu testte silik.cizgiyi gördüm 2 gun sonra lekemenme oldu 3.gun adete döndü 4 gun adet oldum bildigin bende üstüne gormusumdur diye hiraz olsun umudum vardı meger düşük yapmışım kimyasal yaşadımAllahim senin yardimcin olsun insallah seninki üstüne gormedendir

Çok geçmiş olsun canım. .bende iki kere yaşadım hu kimyasal gebeliği acaba dedim bunda da mı kimyasal yaşıyorum. .üstüne görme olabilir diye söyledi etraftakiler yaşayanlar. Ama adetten sonra test yaptım tek çizgi çıktı muhtemelen yine olmadı. .Allah büyük isteyen herkesin kucağına sağlıkla evlat nasip etsin inşallah. .Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aminnn canim ama gebelik düşünüyorsan once beta ver 0 olduğunu gor sonra çalışmalara başla nolur nolmaz

Bir de pihtilasma testi yaptirdin mi surekli kimyasal yasamissin altında yatan baska bir sebep olabilir

Bir de pihtilasma testi yaptirdin mi surekli kimyasal yasamissin altında yatan baska bir sebep olabilir

Bu ay adetin 3.günü gidicem hormon testi falan yapcaz dedi doktor yonlendiricem sonuçlara göre dedi.bakalım inşallah hersey yolunda gider..Allah'iM bizi de sevindirdi tezz vakitte inşallah ☺

Evet benimki normel adetti yani herzamnki gbi oldum bi farki yoktu yani ins seninkide tutmustur
Merhaba sonuç ne oldu hamilemiymişsin acaba? Benimde adetim 5 gün geçti 5nci gün sonunda adet oldum fakat çok az geliyor 3 gündür ve ağrı var midem bulanıyor birde karnımda anlayamadigim bir boşluk var şişlik hazimsizlik bi rahat edemiyorum durdugum yerde çok kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…