- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 42
- Konu Sahibi kxixzxixl balerin
tebrikler..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ...
Tebriklera.s.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun.canlarım bu gün gittim doktora ve 3 haftalık hamileyim inanın şoktayım şaka gibi geliyor bana Allah'ım inşallah isteyenlere de nasip eder .
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun.canlarım bu gün gittim doktora ve 3 haftalık hamileyim inanın şoktayım şaka gibi geliyor bana Allah'ım inşallah isteyenlere de nasip eder .
tebrıkler canım alah hayırlısıyla kucagına alamayı nasıp etsın bende bugun kırmızıları gordum cok uzuldum ne yapalım bolesı daha hayırlıymıss
canım sıkma canını inan ki her şeyde bir hayır var hep hayırlısı olsun diye dua et çünkü gerçekten kötü ve hayırsız şeyler yaşamaktansa sabredip her şeyin hayırlısını dilemek en doğrusu bitanemopuyorumnanaktan