• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi çıktı fakat HCG 0.10

Elif Tilgen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
4
1
1
28
Arkadaşlar adetime on gün kala benim karnımda ve midemde şişkinlik oluşmaya başladı. Hamileliği hep düşündüğüm için test yapmak istedim . Fakat hayal kırıklığına uğramamak için bekledim . İki gün sonra test yaptım çok silik çıktı ama o ikinci çizgiyi görebiliyordum. Sonra dedim ki üç gün daha bekliyeyim ve bugün bir test alıp yaptım tam olarak iki çizgi çıktı . Çok heyecanlandım ve hemen kan testi vermeye gittim özel hastaneye ve HCG değerim 0,10 çıktı çok şaşırdım . Eve gelip şimdi bir test daha yaptım onda da çift çizgi çıktı . Yaptığım testte erken gebelik testi . Kanda neden böyle çıktı anlam veremedim . Adetime bugün itibariyle beş gün var . Şu an o kadar stresliyim ki nasıl böyle olabiliyor diye . Benim durumumu yaşıyan var mı lütfen yazabilir misiniz . Şu an ne yapmalıyım .😢

Eklentiler

• 1000031462.jpg
    1000031462.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 45
En iyisi hangisi bilmiyorum ama bu iki markanın yalancı pozitif çıkardığını çok duydum sizinle aynı durumda olan birçok paylaşım gördüm maalesef. Ben prodoctor kullanıyorum, yanlış sonuç çıkarmadı şimdiye kadar, hatta kuruma çizgisi bile görmedim desem yeridir

En iyisi hangisi bilmiyorum ama bu iki markanın yalancı pozitif çıkardığını çok duydum sizinle aynı durumda olan birçok paylaşım gördüm maalesef. Ben prodoctor kullanıyorum, yanlış sonuç çıkarmadı şimdiye kadar, hatta kuruma çizgisi bile görmedim desem yeridir
Çok teşekkür ediyorum 🌸

Hala satışa devam edebilmeleri çok garip şu markaların ya resmen dandik çöp
Awox freely laboquick gibi markalar kullanabilirsin konu sahibi

İdrar testlerini görünce bende şaşırdım ama kan değeri geçerli maalesef . Bu erken gebelik testlerinde yalancı pozitifi gören çok olmuştu bu sitede . Rabbim tez zamanda hayırlısını versin

Back