- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 31
- Konu Sahibi caglasaban
ÖZETLE . koyu yazdıklarım özet.
Psikolojı okuyorum yüksek lisans yapıcağım bu kafamda net, erasmus mu çap mıı daha faydalı olur.Yandalda sertifika verdikleri için düşünmüyorum.
hangısı daha mantıklı ,çok kararsızım ...
çap yaparsam alakalı bölüm mü ? aslında farklı bir bölüm okumak istiyorum.
2 sınıfa geçtım bu yıl. ıngılızcem var.tabı bıraz ilerletmem de gerek.
Çıft anadal yandal yapabiliyorum.
Yandalda sertifika verdikleri için düşünmüyorum ama daha kolay olur.
Çift anadal daha mantıklı geldi.
Bu arada açık öğretim ve uzaktan eğitimi de araştırdım belkı aranızda söylıcek arkadaslar olucak o daha basıt olur ama katkı saglar mı emın olamıyorum. o yuzden bu fıkrı düşünmüyorum.
Psikolojı öğrencisiyim. PDR , reklamcılık,işletme,sosyolojı,hukuk,mimarlık vb .gibi bölümlerde çift anadal yapabilirim.
Aslında mımar olmak istemiştim.Psikolojı daha agır basmıştı.
Yada psıkolojıyle alakalı bir bölüm ortak ders olduğu için zorlanmam da,
Tabi dersler çakışabilir,ikisi ağır bir bölüm,sınavlar çakışabilir okulum uzayabilir.
Uzamasına o kadar takmıyorum.
Yada Erasmusla yurt dısına gidebilirim . Bu belkı daha mantıklı.
ÇAP yaparsam 1 2 sene kaybedebilirim.buda geç iş hayatı demek olabılır. yuksek lısansm da ertelencek.
çapa bulaşmayıp bu erasmus yapıp yuksek lısans yapmak mı ?
ersmus dısında gerçi yurt dışına kendimde gidebilirim. ikizim ingiletere de, seneye amerıka da yasıcak. (ben gıtmedım ama ılerleyen surecte gıdebılırım) mesela yurt dısında yuksek lısans yapabılırım
çok soru sordum ama :) yanıtlayan arkadaslara teşekkür ediyorum.
Psikolojı okuyorum yüksek lisans yapıcağım bu kafamda net, erasmus mu çap mıı daha faydalı olur.Yandalda sertifika verdikleri için düşünmüyorum.
hangısı daha mantıklı ,çok kararsızım ...
çap yaparsam alakalı bölüm mü ? aslında farklı bir bölüm okumak istiyorum.
2 sınıfa geçtım bu yıl. ıngılızcem var.tabı bıraz ilerletmem de gerek.
Çıft anadal yandal yapabiliyorum.
Yandalda sertifika verdikleri için düşünmüyorum ama daha kolay olur.
Çift anadal daha mantıklı geldi.
Bu arada açık öğretim ve uzaktan eğitimi de araştırdım belkı aranızda söylıcek arkadaslar olucak o daha basıt olur ama katkı saglar mı emın olamıyorum. o yuzden bu fıkrı düşünmüyorum.
Psikolojı öğrencisiyim. PDR , reklamcılık,işletme,sosyolojı,hukuk,mimarlık vb .gibi bölümlerde çift anadal yapabilirim.
Aslında mımar olmak istemiştim.Psikolojı daha agır basmıştı.
Yada psıkolojıyle alakalı bir bölüm ortak ders olduğu için zorlanmam da,
Tabi dersler çakışabilir,ikisi ağır bir bölüm,sınavlar çakışabilir okulum uzayabilir.
Uzamasına o kadar takmıyorum.
Yada Erasmusla yurt dısına gidebilirim . Bu belkı daha mantıklı.
ÇAP yaparsam 1 2 sene kaybedebilirim.buda geç iş hayatı demek olabılır. yuksek lısansm da ertelencek.
çapa bulaşmayıp bu erasmus yapıp yuksek lısans yapmak mı ?
ersmus dısında gerçi yurt dışına kendimde gidebilirim. ikizim ingiletere de, seneye amerıka da yasıcak. (ben gıtmedım ama ılerleyen surecte gıdebılırım) mesela yurt dısında yuksek lısans yapabılırım
çok soru sordum ama :) yanıtlayan arkadaslara teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: