• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cıdp hastalıgı?

Siz benim yazımı okumadan ilk cümleye göre nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Konunun hassaslığını sizden daha iyi anlayacağımı yazıyı okusaydınız anlardınız. Aynı hastalığa sahibim ve 7 yıldır uğraşıyorum. Ben yaşanılabilecek olanlara karşı destek olmaya çalışıyorum. Siz konu ile ilgili değilken ve zerre kadar bilginiz yokken yorum yapmasaydınız daha isabetli olurdu.
siz normal misiniz bu konuya yorum yapan tum arkadaslarimiz konu sahibesine duaci olmus bana sarmanizi anlayamadim size de gecmis olsun tekrar ediyorum sizinle polemige giricek gereksiz laflariniza dahil olucak yapida degilim

siz normal misiniz bu konuya yorum yapan tum arkadaslarimiz konu sahibesine duaci olmus bana sarmanizi anlayamadim size de gecmis olsun tekrar ediyorum sizinle polemige giricek gereksiz laflariniza dahil olucak yapida degilim

Ben normalim tabii ama bana ilk yorumu siz yaptınız ve üslubunuz da çok çirkindi. Benimle polemiğe giremzsiniz zaten çünkü karşınızdaki insanı dinlemek ve anlamaya çalışmak gibi bir meziyetiniz yok. Eğer yazımı baştan sona okusaydınız yazma amacımı da anlardınız. Dua etmeye acıma demediğimi de...

Back