ciddi kalp anomalisi tanısı konan 22 haftalık oğlumu aldırmak zorunda kaldım

Kan uyusmazliginin tedavisi var die biliyorum ben

gebelik satisi arttikca riskli.oluyor..vucut bir kere uyarilinca risk kestirilemiyor..simdilik o konuda.problemimiz yok gibi..herkea iyi dusun.iyi olsun diyor ama.yapamam..kotu dusunup kotuye hazirlanip iyi olursa sevinmek iatiyorum..

Rabbimin mucizesi cok inşallah bizde mucize bebekler doğurcaz benim ümidim var arkadaslar Allahtan ümit kesmeyin dua edin çevrenizede ettirin farklı bir durum ihtimalide olsa Allahtan geldi Rabbimin şefkati bizden çok öyle kader ettiyse baş göz üstüne etcez doğum olarak içinizde en yakın benim görünüyor yedi haftam kaldı Rabbim gönlümüze ferahlık versin kolaylık versin

Rabbimin mucizesi cok inşallah bizde mucize bebekler doğurcaz benim ümidim var arkadaslar Allahtan ümit kesmeyin dua edin çevrenizede ettirin farklı bir durum ihtimalide olsa Allahtan geldi Rabbimin şefkati bizden çok öyle kader ettiyse baş göz üstüne etcez doğum olarak içinizde en yakın benim görünüyor yedi haftam kaldı Rabbim gönlümüze ferahlık versin kolaylık versin

amin gamze inşallah ilk güzel haberleri sen verirsin..inan kendim gibi kendi bebeğim gibi dua ediyorum sizlere ve bebeklerinize...mucizeler Rabbimden...her şekilde hamileliği duayla geçirelim istemiş Rabbim...sonucu da başımız üstüne olacak inanıyorsak..Allah bizlere sağlık..güç kuvvet versin

ne zor bi süreç rabbim.ama arkadaşlardan biri güzel demiş.en azından erken teşhis koyulmuş.iyisinede kötüsünede hazırlıklı olmanız için allah bi fırsat vermiş.inşallah inşallah inşallah Şafi ismi hürmetine bebeklerinize şifalar verir allhım.uzun ömürlü olsunlar

Allah razı olsun...

Bebegime nonimmun hidrops teshisi kondu arkadaslar odemi cok fazla tum organlarini sarmis.. prof durumu cok kotu dedi.. ya dogmadan ölur yada dogduktan sonra olur olmese bile agir hasta yada odem yuzunden ozhrlu olma ihtimali var.. sebebi bulunamadigi icin gebelik sonlandirmada onermediler.. isim allaha kaldi artik dualarniza ihtiyacim var
Dualarım bütün riskli gebeliklere .İnşallah hayırlısıyla sonunda bizim de yüzümüz güler

Kardeşimin eşi 5 aylık hamile herşey yolundaydı bu gün bir haberle çok üzüldüm bebeğimizin küçük kalbinde çok önemli sorun var dediler anomali. Dua ediyorum inşallah yanlıştır ama doğruysada yapacak bişey yok verende Allah alanda takdiri ilahi boynumuz kıldan ince acizliğimiz böyle durumlarda daha sert çarpıyor bize şunu biliyorumki asıl sabır musibet ilk tosladığında gösterilir bunlar birer imtihandır bebeğini kaybeden arkadaşım sabret ve 4 yaşındaki oğlun için şükret yavrun bir melek seni cennette bekliycek bir gün ona kavuşacaksın Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemez.

Kardeşimin eşi 5 aylık hamile herşey yolundaydı bu gün bir haberle çok üzüldüm bebeğimizin küçük kalbinde çok önemli sorun var dediler anomali. Dua ediyorum inşallah yanlıştır ama doğruysada yapacak bişey yok verende Allah alanda takdiri ilahi boynumuz kıldan ince acizliğimiz böyle durumlarda daha sert çarpıyor bize şunu biliyorumki asıl sabır musibet ilk tosladığında gösterilir bunlar birer imtihandır bebeğini kaybeden arkadaşım sabret ve 4 yaşındaki oğlun için şükret yavrun bir melek seni cennette bekliycek bir gün ona kavuşacaksın Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemez.
kardeşinin ve bebğinin allah yardımcısı olsu canım.benim kızımdada kalp anomalisi vardı.yavrum 21 saat yaşadı.annesinin kuzusu hemen gitti.müdahale bile yapılamadı.ne zordu allahım.sen kimselere yaşatma ....

Allah razı olsun Dilara ebrar Allah sanada bir daha yaşatmasın canım benim.ben iki çocuk annesiyim bu acı beni çok üzdü benki hiç tanımadığım çocuklara bebeklere üzücü olaylar yaşayınca çok yanıyorum bu çocuk benim daha doğmamış kuzucuğumdu ne diyimki dilara çok üzgünüm elden bişey gelmiyor neyse Allah'a emanet ol kardeşim

Herkese merhaba, konu çok eski açılmış acaba konuyu açan ve o dönemde yazan arkadaşlar yeniden bebek sahibi oldu mu merak ediyorum?
bende 5 martta bir sürü sorun yüzünden gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Yasağım bitince yniden bebek yapmayı düşünüyorum ama henüz otopsi sonucu gelmedi:KK43: sonuç çıktıktan sonra genetik araştırma yapılacak. Buda inanılmaz strese sokuyor beni :KK43: ya genetik bir hastalık çıkarda diye. Böyle bir olay dönüm noktam oldu sanki :KK43:

merhaba bende merak ediyordum yavrunu kaybedip tekrardan anne olan var mı diye. varmış çok sevindim bende 1,5 sene önce kalp anomalisi yüzünden kaybettim :KK43: çok istiyorum ama çok korkuyorum sizin gibi anneler beni umutlandırıyor.

Aynı acıyı ikinci kez yaşıyorum ben. Allah sizlere yaşatmasın :KK43:

Aynı acıyı ikinci kez yaşıyorum ben. Allah sizlere yaşatmasın :KK43:
Geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah tanısı aynı mı yine bizde Hipoplastık sol kalp sendromu yüzünden kaybettik malasef 3 ay oldu . şimdi yine bir bebek istiyorum Rabbim nasip ederse inşaallah yine aynı acıları yaşamak çok zor Allahım kolaylıgını versın insallah..:KK43:

Geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah tanısı aynı mı yine bizde Hipoplastık sol kalp sendromu yüzünden kaybettik malasef 3 ay oldu . şimdi yine bir bebek istiyorum Rabbim nasip ederse inşaallah yine aynı acıları yaşamak çok zor Allahım kolaylıgını versın insallah..:KK43:
Tanı koyamıyorlar ama bulgular yine aynı. Kalp yetmezliği var. Evlat acısını bir kez yaşamak zor ama ikinci defa aynı şeyleri yaşamak tarif bile edilemez. Yavrum karnımda can çekişirken elimden hiçbirşey gelmiyor. Çok çaresizim. Bende genetik bir rahatsıLık olabileceğimden şüpheleniyor doktorlar. Onun için de sağlıklı bebek doğurma ihtimalim yokmuş sanırım. Zaten benim de daha fazla umut edip yıkılmaya yüreğim kalmadı :KK43: Allah senin gönlüne göre versin inşallah. Bir daha evlat acısı yaşatmasın.

Merhaba ben de 3hafta once bebegimi kalp anomalisi triquspit atresia yuzunden 22.haftada kaybettim / aldirmak zorunda kaldim. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Anca kendimi toparliyorum. Tek temennim bir an evvel yenidrn anne olabilmek saglikli bir bebek dunyaya getirebilmek. Buradaki tum anneler benim acimi cok iyi anlayacaklardir. Zaten okudukca duygularinizi acinizi cok iyi anladim.Caresizlik demek ne demek cok iyi bilirler .

geçmiş olsun. Anne hayatına bir zararı mı vardı peki aldırdınız. Açıkcası anneye bi zararı yoksa bebeğinizi aldırdığınıza üzüldüm benim bebeğimin kalbinde sol tarafı hiç gelişmemişti. Olabilecek en kötü Şekliydi bir çok doktora gittik sonlandırma önerildi çünkü yaşama şansı cok az yaşasa bile 3 ağır ameliyatı olacaktı tam düzelme hiç bir zaman olmayacak ve şu an dünya da en fazla 20 li yaşlara gelen var ki onlarda hastalığın en hafif olanı ve sonuç kaçınılmaz ölüm.. Biz bunu bile bile doğmasını istedik ve doğum yaptım verdiğim en güzel karardı yavrumu doğurmak, 6 gün sonrası kaybettim meleğimi en azından aklımda soru işaretleri kalmadı ve Allah katında en güzelini yaptığımı düşünüyorum.Sizin bebeğinizin hastalığı da zor ama bizim bebeklerimize göre yaşama sansı ameliyatlarla daha fazla.. Allahım böyle acılar bir daha vermesin inşallah

merhaba evet bana zararı oldugunu söylediler . riskli bir durum oldugundan hamilelik dogum ile sonlandırıldı malesef . inşallah yeniden hamile kalırım tüm temennim ve dualarım bu şekilde..

Merhaba, benim dogumuma yaklasik 3 hafta kaldi. Maalesef bebgimde cok agir kalp anomalileri var. hipoplastik sol kalp, kalbi sagda, damarlar tam gelismemis ve de ayni zamanda damarlar ters (TGA deniliyor) aldirin dediler ama dinlemedim. Bu kadar anomali ile su ana kadar yasamasi bile bir mucize. Her gun dua ediyorum belki bir mucize olur diye. Ama anladigim kadariyla sizin de yazdiklarinizdan bebegim bir melek olacak. Geceleri 4 yasindakinogluma sarilio agliyorum. Allah hepimize sabir versin. Neler yasayacagimizi bilmeden ilerlemek de en kotusu.

Az once dogum icin cantayi hazirladim ama icine ne koyacagimi bilmeden. Yurtdisinda bu bebekler cok guzel yasiyor, kac kisi ile konustum ama maalesef Turkieyde vaka az olunca sanirim dokotrlarin da deneyimi ona gore az oluyor.

Ne yapicagimi bilmeden gidecegim hastaneye, bana tavsiyesi olan varsa arkadaslar lutfen paylassin...

Allah hepinizden razi olsun..

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah facebookta bir grup actim hipoplastik sol kalp sendromu diye orayı ekle istersen hastane ve doktor konusunda yardım edeceklerdir Arkadaslar

Merhaba, benim dogumuma yaklasik 3 hafta kaldi. Maalesef bebgimde cok agir kalp anomalileri var. hipoplastik sol kalp, kalbi sagda, damarlar tam gelismemis ve de ayni zamanda damarlar ters (TGA deniliyor) aldirin dediler ama dinlemedim. Bu kadar anomali ile su ana kadar yasamasi bile bir mucize. Her gun dua ediyorum belki bir mucize olur diye. Ama anladigim kadariyla sizin de yazdiklarinizdan bebegim bir melek olacak. Geceleri 4 yasindakinogluma sarilio agliyorum. Allah hepimize sabir versin. Neler yasayacagimizi bilmeden ilerlemek de en kotusu.

Az once dogum icin cantayi hazirladim ama icine ne koyacagimi bilmeden. Yurtdisinda bu bebekler cok guzel yasiyor, kac kisi ile konustum ama maalesef Turkieyde vaka az olunca sanirim dokotrlarin da deneyimi ona gore az oluyor.

Ne yapicagimi bilmeden gidecegim hastaneye, bana tavsiyesi olan varsa arkadaslar lutfen paylassin...

Allah hepinizden razi olsun..
çok geçmiş olsun canım ya.üzüldüm ne denirki.ama ümidini kesmemişsin ne güzel.ama rabbimin herşeyinde var bi hayır.bak önceden farkedilmiş.ve kendini hazırlama fırsatın olmuş.bizde sağlıklı bi bebek beklerken aniden gitti maalesef.şok üzerine şok yaşadık.
araştır.iyi bi yerde doğum yapmaya çalış.allah yardımcınız olsun

Baskent Hastanesinde dogum yapacam kizlar. Tum ailem dostalrim ankarada. Istanbulda aslinda sertac cicek ile konustum. Kendisi tezas'ta bu konu uzerinde baya deneyimli. Ama maalesef gitmeye gozumuz korktu.

Baskentin ekibi baya iyi dediler. Siz de biliyorsunuz boyle bebeklerde umit vermiyor doktorlar. Murat Ozkan doktorumuz. Kendisi kitapta ne yazarsa geregini yapcaz dedi.

Ben de bir blog acmak istiyorum. Tum bu ysadiklarim baskalarina yol gostersin diye.
Amerikadaki birkac bloga uye oldum ordan onlarin cocuklari a bakiyorum, ne guzel de yasiyorlar.

Neler olup bitiyor buraya da mutlaka yazicam. Belki bir okuyana yol gosterir diye..
Dualariniza ihityacim var. gun be gun coktugumu hissetmeye basladim. Sanirim vakit yaklastikca agirligi da ustune cokuyor insanin. Her gun dua ediyorum sabir icin...

X